ADA Werk Credits voor Gevangenen

ADA Werk Credits voor Gevangenen

De Amerikaanse Disabilities Act (ADA) is opgericht om ervoor te zorgen dat personen met een handicap, zoals gedefinieerd in de wet, niet zou worden burgerrechten op basis van die handicap ontkend en gelijke kansen hebben. Dit geldt ook voor de werkgelegenheid. Hoewel gevangenis gevangenen opgeven van bepaalde rechten wanneer ze de wet overtreden, zijn ze nog steeds beschermd door de ADA en zijn onderhevig aan bepaalde werkzaamheden credits.

Amerikaanse Disabilities Act (ADA)

De ADA is een federale civielrechtelijke rechten dat werd opgericht in 1990 (met een geactualiseerde herziening in 2008) om de rechten van mensen met een handicap te geven. Een van de doelstellingen van de wet is om discriminatie van personen met een handicap te elimineren en te zorgen voor gelijke kansen.

Wat is een handicap?

Zoals omschreven in de ADA van 1990, een handicap verwijst naar een persoon met:

(A) een fysiek of mentaal gebrek dat een of meer belangrijke leven activiteiten van dergelijke individuele aanzienlijk beperkt;
(B) een record van een dergelijke bijzondere waardevermindering; of
(C) wordt beschouwd als het hebben van een dergelijk bijzonder.

Elk individu dat dit geldt voor het recht heeft om de ADA gebruiken als hij voelt dat hij is gediscrimineerd.

ADA en Gevangenis Gevangenen

Volgens de Federal Bureau of Prisons, "gevangenen die medisch in staat zijn verplicht om mee te werken." Als ware wet is, zo is het ADA opzichte van de bewoners. Gevangenen worden beschermd door de ADA net als iedereen, die ook hen in staat stelt om in aanmerking te komen voor het werk credits.

Werk Credits voor Gevangenen

Werk credits worden verdiend door medebewoners en het bedrag van het verleende krediet varieert binnen de verschillende niveaus van correcties. Deze werken kredieten maken deel uit van het toestaan ​​van gevangenen om te werken in de richting van een werk vrij te maken waar de credits kan helpen bij het verminderen van hun tijd achter de tralies. Voor degenen gevangenen die onder de ADA kwalificeren, ze komen ook in aanmerking voor het werk credits. Het bedrag wordt bepaald door hun respectieve diensten of Corrections.