Acupunctuur & Foot Pain

Acupunctuur & Foot Pain

Foot pijn kan worden veroorzaakt door verschillende factoren, gerelateerd aan de houding van het lichaam en hoe de voet functies en andere bij medische aandoeningen. Acupunctuur wordt al lang gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde als een alternatieve geneeskunde behandeling voor pijn in de voet.

De Voet

De voet is een ingewikkeld lichaamsdeel bestaat uit 38 gelede botten verbonden aan de gewrichtsbanden, pezen en spieren die ondersteuning en beweging voor het lichaam te voorzien. Stress en druk op de voet maakt het gemakkelijk vatbaar voor pijn. De ongeoorloofde dragen, grootte of pasvorm van schoeisel kan ook leiden tot pijn in de voet.

Acupunctuur en de Foot

Acupunctuur is een traditionele Chinese geneeskunde die gebruik maakt van naalden om te buigen en versterken het lichaamseigen Qi, of energiestroom door haar respectieve meridianen, of kanalen. Voor de voet zou acupunctuur helpen meridiaan verstoppingen de voet veroorzaakt door de bron van de pijn, verwijdert zoals onjuiste schoeisel of medische aandoening. Acupunctuur verlicht pijn in de voet door het stimuleren van de bloedstroom door het hele voet.

Significantie

Acupunctuur Vandaag haalde een studie in de Acupunctuur in Medicine journal dat verlichting van chronische pijn in de voet in de deelnemers van acupunctuur aangetoond 1996.

Acupunctuur Foot Onderwijs

Een opleiding aan de Amerikaanse Universiteit van Traditionele Chinese Geneeskunde leert acupuncturisten over de verschillende kanalen die verband houden met de voet. Deze omvatten de voet Yang Ming maag kanaal, de voet Tai Yang urineblaas kanaal, de voet Shao Yin nier kanaal, en de voet Jue Yin lever kanaal.

Overwegingen

Acupunctuur behandelingen niet effectief voor elke patiƫnt in het verlichten van pijn in de voet zijn. Bespreek uw behandeling opties met uw zorgverzekeraar.