Acupunctuur behandeling voor artritis

Acupunctuur behandeling voor artritis

Volgens het National Institute of Health, 20 miljoen Amerikanen lijden aan artrose, de meest voorkomende vorm van artritis. Hoewel sommige geneesmiddelen beschikbaar te helpen de pijn, ze niet altijd, en ze kunnen bijwerkingen die maken waarbij ze moeilijk, zo niet onmogelijk, voor sommige mensen te gebruiken. De zoektocht naar alternatieve behandelingen blijft, maar acupunctuur is succesvol voor velen.

Werkt acupunctuur?

In een studie die in de kwestie van Arthritis and Rheumatism november 2006 Duitse onderzoekers merkten op dat na drie maanden van acupunctuur, patiënten die aan artrose in de heupen of knieën geleden toonde "gemarkeerd klinische verbetering." Een studie gesponsord door de National Institute of National Center Health voor complementaire en alternatieve geneeskunde gemeld in de kwestie van de Annals of Internal Medicine december 2004 bleek dat 190 deelnemers aan de studie die leed aan artrose van de knie en die kreeg acupunctuur behandeling gemeld aanzienlijk minder pijn dan twee andere groepen van patiënten met artritis die ofwel sham acupunctuur of educatieve begeleiding ontvangen.

Wat te verwachten

Acupuncturisten plaatst slanke stalen naalden op verschillende punten op het lichaam om onevenwichtigheden in het lichaam energie te corrigeren. De naalden zijn dun en de patiënt weinig of geen pijn bij het inbrengen. De naalden worden verondersteld om de afgifte van pijn-blokkerende endorfines. Tijdens de behandeling van artritis, het aantal en de plaats van naalden afhankelijk van de locatie van de pijn.

De naalden blijven zitten van enkele minuten tot een uur. De vakman kan de naald draai, warm of zelfs maar een lichte elektrische stroom toegepast op de naald om het effect van de behandeling te intensiveren. Als u op enig moment ongemakkelijk te worden, moet u uw arts te informeren.

Acupunctuur bestaat meestal uit een reeks behandelingen. Elke behandeling kan gericht zijn op een ander gebied of aspect van artritis.

Kijk voor een licentie acupunctuur beoefenaar die is geaccrediteerd. Twee organisaties die acupuncturisten accrediteren zijn de Amerikaanse Academie van Medische Acupunctuur (AAMA) en de Amerikaanse Vereniging van Acupunctuur en oosterse geneeskunde (AAAOM).