Acupressuur voor Migraine Relief

Acupressuur voor Migraine Relief

Het woord migraine betekent "half hoofd" in het Grieks. Migraine hoofdpijn kan beginnen aan één zijde van de kop en verspreid naar de gehele schedel met verzwakkende pijn envelop. Cluster hoofdpijn zijn de ergste soort van migraine. Ze kunnen chronisch bijna dagelijks terugkomen. Migraine wordt veroorzaakt door abnormale bloedsomloop tussen de schedel en de hoofdhuid die zenuwuiteinden irriteert, wat resulteert in pijnlijke ongemak.

Functie

Accupressure behandelt de oorzaak van migraine pijn door het normaliseren van de circulatie, waardoor de spieren om meer zuurstof te krijgen. De spieren ontspannen, de spanning is opgelucht, en de pijn verdwijnt. Rust en slaap zijn herstellende ooit een migraine is begonnen. Accupressure kunnen de symptomen te verlichten bij de start, waardoor het mogelijk is om te blijven werken en sociale interactie zonder onderbreking.

Geschiedenis

Acupressuur ontstaan ​​in het oude China. Pijn wordt verondersteld het gevolg van energie blokkades zijn, en door het stimuleren van punten op het menselijk lichaam, kan worden verlicht blokkades en normale gezondheid hersteld. Moderne theorieën zijn dat drukpunten aandacht afleiden en interrupt zenuwbanen, zodat de zenuw uitzendingen van pijn niet de geest te bereiken. Om migraine-patiënten, hoe het werkt is niet zo belangrijk als het feit dat het werkt, en onderzoekers hebben de effectiviteit van zelf-acupressuur gevalideerd, ook wel auto-acupressuur: "Auto-acupressuur vervangen poliklinische recepten voor pijnstillers, ergotamine voorbereidingen, steroïden , propanolol of methysgeride. De waarde van de auto-acupressuur werd versterkt door de gemakkelijke beschikbaarheid van de applicatie en het ontbreken van toxische effecten "(Behandeling van hoofdpijn met Auto-acupressuur, H. Kurland, 1976).

Technieken

Deze acupressuur technieken kunnen alleen of met de hulp van andere helende handen worden gedaan:
Met de duim aan de achterkant van de nek druk uitoefenen onder de schedel. Druk up stevig gedurende 1 tot 2 minuten. Gebruik een vingertop of gum druk aan de basis van de duim op de rug van de hand in de baan tussen duim en wijsvinger. Als alternatief, pakt het web tussen de duim en wijsvinger van de andere hand en houd stevig vast gedurende 2 tot 3 minuten. Alternate zijkanten en herhaal.

Overwegingen

Als de hoofdpijn begint de zijkant van het hoofd op de andere schouder. Een holte tussen de top van de schouder en de zijkant van de hals. Het moet iets voelen inschrijving. Druk stevig gedurende 1 tot 2 minuten. Gebruik dit punt niet gebruiken tijdens de zwangerschap. Nogmaals, gebruik de voet tegenover de kant van de pijn begon op en druk in het web binnen in de grote teen. Houd gedurende 1 minuut.

Waarschuwing

Hoofdpijn die worden veroorzaakt door inspanning of seksuele activiteit, buigen, hoesten, of dat begeleiden stijve nek en koorts, hoofdletsel of braken, of symptomen van onduidelijke spraak, vervormd zicht of een verdoofd gevoel en tintelingen overal op het lichaam moet onmiddellijk door een arts worden geëvalueerd .