Activiteiten om een ​​Child's Physical Development Observeer

Activiteiten om een ​​Child's Physical Development Observeer

De meeste kinderen vinden het heerlijk om actief te zijn, of ze zijn bezig met buitenspelen, overdekte speeltuin, de interactie met andere kinderen of op hun eigen. Ouders, leerkrachten en andere verzorgers hebben vaak een verlangen naar een kind lichamelijke ontwikkeling te meten. De beste tijd om een ​​kind de lichamelijke ontwikkeling te observeren is wanneer het kind wordt betrokken bij activiteiten die kunnen testen en uitdagen hun capaciteiten.

Op de speelplaats

Een typische outdoor speeltuin is een goede omgeving voor het observeren van een kind lichamelijke ontwikkeling. Als de speelplaats is uitgerust met een inrichting klimmen, bekijk de kind hij probeert de top van de inrichting te bereiken. Afhankelijk van de leeftijd van een kind, kan dit een moeilijke uitdaging als hij bepalend voor de juiste plaatsing van de handen en voeten tijdens het klimmen. Als een kind op een schommel met een vriend, observeer de timing van de benen van het kind zoals zij ze pompen te blijven swingen.

Sport Activiteiten

Traditionele sporten en spelen kunnen ook waardevol in het observeren van de lichamelijke ontwikkeling van een kind te zijn. Tijdens het spelen kickball, peilen hun gevoel voor timing bij het naderen en schoppen een bal die rolt in de richting van hen. Als het spel is basketbal, kunnen ze stuiteren het basketbal tijdens het wandelen of hardlopen? Zelfs de handeling van het spelen met een frisbee kan inzicht bieden in de manier waarop een kind leert de juiste technieken in gooien en vangen.

Hardlopen

Vooral met jonge kinderen, observeren hoe ze lopen kunnen waardevol zijn in het bepalen van hun lichamelijke ontwikkeling. Hardlopen is een natuurlijke beweging voor de meeste gezonde kinderen, met de benen en armen werken in koor om ze voort te stuwen. Hardlopen vaardigheden bevorderen ook ontwikkeling van de hersenen. Daarnaast, kleine kinderen graag hop als een kikker of zelfs over te slaan. Al deze motorische vaardigheid activiteiten kan helpen zorgverleners vormen een gevoel van een kind lichamelijke ontwikkeling.

Rondom het huis

Als uw huis heeft een trap, zal peuters uiteindelijk proberen ze te veroveren. Als de peuters geworden vertrouwen wandelaars, kijken hun ontwikkeling in de tijd als ze de trap in uw huis. Dezelfde methode van waarnemen van een kind lichamelijke ontwikkeling elders in huis worden gebruikt. Als een volwassene wordt met behulp van een ladder voor huishoudelijke taken en een kind wil proberen het beklimmen van de ladder, nauw toezien terwijl de prestatie wordt geprobeerd.