Activiteiten & Ideeën elke dag voor een actieve familie

Activiteiten & Ideeën elke dag voor een actieve familie

Een actieve familie geniet van meer dan alleen de voor de hand liggende voordelen voor de gezondheid. Minstens zo belangrijk is de tijd samen doorgebracht, die blijvende herinneringen creëert en versterkt de algehele familieband. Er zijn tal van ideeën en activiteiten het hele gezin kan genieten, of je nu binnen of buiten bent

Summer Pleasure

Maak optimaal gebruik van warm weer en ga naar een plaatselijk park voor een familie wandeling of fietstocht. Veel parken bieden routekaarten, zodat u uw rit duur kunt plannen. Voor uitgebreide familie plezier, vergeet dan niet om een ​​picknick, dat veel vocht bevat pakken. Summertime is ook een perfecte tijd voor spelletjes in een zwembad of voor het maken van lange wandelingen in de buurt. Voor een activiteit die de familie zal blijven bezig de hele zomer lang, graven en plant een moestuin - en kijk hoe de tuin evolueert gedurende een aantal weken.

Winter Activity

Familie activiteiten hoeven niet te stoppen wanneer de temperaturen dalen. Wintermaanden zijn een perfecte tijd om uit te proberen nieuwe evenementen zoals snowboarden of skiën. Veel skigebieden bieden ski- of snowboard-pakketten die huren en lessen omvatten - uw hele familie samen kunnen leren. Als je een gezin op zoek naar een activiteit die vereist minimale deskundigheid, rodelen of sneeuwschoenen zijn twee spannende opties. Of blijf dicht bij huis en het ontwerp en de architect een multi-room iglo of een familie van sneeuwpoppen.

Activiteiten om thuis te proberen

Met minimale inspanning, kan een overvloed aan activiteiten plaatsvinden in uw eigen huis. Om te beginnen, krijgt iedereen het bewegen door het hele huis door het produceren van een schattenjacht, compleet met leeftijd passende aanwijzingen. De volgende week krijgen creatief en handelen uit scènes uit uw favoriete boeken. Voor een full body workout, vormen een conga lijn om te dansen en te zingen je een weg door uw huis - of je kunt zien hoeveel jumping jacks en sit-ups iedereen kan doen, en dan proberen om uw hoge score te verbeteren de volgende keer.

Indoor Activiteiten

Populaire indoor activiteiten zoals bowlen en indoor batting of driving ranges. Een andere keuze is om te kijken naar uw lokale fitnesscentrum om te zien of ze bieden de overdekte klimmuur of een gezin training klasse. Sommige sportscholen bieden tennislessen of racquetball lessen. Andere ideeën voor binnen spelen is om het hoofd tot een indoor speeltuin bij uw plaatselijke restaurant of kies een arcade die video games die veel fysieke beweging te stimuleren biedt.