Activiteiten die kinderen helpen leren Gezonde Praktijken

Activiteiten die kinderen helpen leren Gezonde Praktijken

Activiteiten die kinderen helpen te leren gezonde praktijken zijn belangrijk omdat het aantal voedsel verleidingen gepresenteerd in de media, waaronder televisie commercials, tijdschriften en kranten. Kinderen worden blootgesteld aan veel ongezond voedsel beelden en keuzes elke dag. Gezonde praktijken geleerd door middel van activiteiten de kinderen helpt om gezonde keuzes te maken in hun leven. Ze kunnen verschillende gezondheidsproblemen activiteiten online te vinden.

Voedingspiramide

Op de website van Kids Health, kunnen kinderen ontdekken de Food Guide Pyramid. Deze activiteit leert kinderen alles over de belangrijkste groepen levensmiddelen die nodig zijn in gezond eten. Kinderen klik op de kleuren van de piramide om te leren over groepen voedingsmiddelen zoals granen, groenten, fruit, oliën, zuivel, vlees en bonen. Ze kunnen een quiz over de groepen voedingsmiddelen te nemen en uit te printen een voedsel gids.

Scavenger Hunt

De website van American Heart Association biedt een leuke activiteit voor kinderen genaamd Healthy Challenge Scavenger Hunt. Spelers ontwikkelen van een lijst van gezonde activiteiten; Na een voorspeller activiteit voltooid, steekt hij uit de lijst en vervolgens de volgende gezonde activiteit. Bijvoorbeeld, kan de lijst direct de speler om een ​​tube tandpasta of punt aan te raken om een ​​gezonde snack of blikvoer. Een ouder of leraar kan direct de speurtocht, met behulp van een stopwatch om de spelers de tijd.

Flash Cards

Mijn Nutrition Flash Cards is een andere gezondheid activiteit beschikbaar op de American Heart Association website. Deze activiteit laat kinderen belangrijke voedingscomponenten zoals proteïne, calcium, vezels, vetten, transvetten en natrium. Kinderen kunnen leren deze voedingswaarde woorden overal kunnen ze flash-kaarten gebruiken.

Body Functies

Hoe het lichaam werkt Scavenger Hunt, een activiteit op de website Kids Health, helpt kinderen leren over de onderdelen en functies van het lichaam. Bijvoorbeeld, de plaats stelt spelers over hoe het spijsverteringskanaal werkt en hoeveel spieren in het lichaam. Spelers kunnen de vragen te beantwoorden over en over totdat ze beheersen de informatie.