Acne Scar Reduction Methoden

Veel mensen vinden hun acne littekens gênant. De vlekken, de vette huid, en de daaruit voortvloeiende littekens voegen vaak spanning wat op zich kan leiden tot meer acne. Gelukkig zijn er vele methoden voor het behandelen van acne littekens. Home remedies kunnen helpen, zoals over-the-counter medicatie. Maar een arts heeft meestal de beste oplossingen voor het verminderen van acne littekens. Deze methoden zijn duurder, maar velen geloven dat de prijs voor heldere huid waard. Niet alle methoden werken voor iedereen, maar met doorzettingsvermogen je zeker een remedie die helpt om uw acne littekens te verminderen vinden zijn.

Gebruik Home Remedies

Vitamine E is bijna universeel voorgesteld als een litteken reducer. De olie is gemakkelijk te vinden in drogisterijen en kost slechts een paar dollar. Veel mensen melden zich ontdoen van acne littekens door het toepassen van vitamine E olie een paar keer per dag gedurende weken of maanden. Cacaoboter is een andere top huis remedie voor de behandeling van littekens. Gemaakt van cacaobonen, natuurlijke cacaoboter is ook goedkoop en gemakkelijk verkrijgbaar. Hoewel er geen wetenschappelijke studies tonen aan dat vitamine E olie of cacaoboter behandelen van acne littekens, veel artsen raden hen.

Gebruik Over-The-Counter Scar Verhuizers

Mederma is een populaire over-the-counter huid zalf voor littekens. Veel mensen gebruiken het en reviews op Amazon tonen een verscheidenheid van de resultaten. Mederma kost ongeveer $ 30. ScarGuard werd ontwikkeld door een plastisch chirurg en dikwijls wordt aanbevolen door artsen. ScarGuard is een crème alleen bedoeld voor keloïden of verhoogd en dikke littekens. ScarGuard kost rond de $ 70, maar sommige gebruikers hebben goede resultaten met dit product op Amazon gemeld. Huid bleekmiddelen kan ook acne littekens te verlichten. Veel van deze produkten hydrochinon, een bleekmiddel. Andere huidverlichting bestanddelen zijn kojiczuur en glycolzuur. Zoek huidcrèmes met een of meer van deze drie bestanddelen.

Een bezoek aan een arts

Een plastisch chirurg of een dermatoloog kan helpen bij het verminderen van acne littekens. De arts heeft toegang tot de littekens en suggereren een cursus van de behandeling. Prescription huidlighteners en bleekmiddelen zijn effectief voor sommige littekens. Artsen kunnen ook chemische peelings of dermabrasie suggereren. Beide zijn medische procedures die de bovenste laag van de huid te verwijderen. Voor chemische schil arts zijn zuur of andere sterke chemische stof de huid te branden een dunne laag. Met dermabrasie de arts maakt gebruik van een roterende borstel af te werpen van de huid. Beide methoden zijn goed voor verkleuringen en ongelijkmatige huidtextuur te wijten aan depressief littekens. Aangezien de huid geneest van deze procedures is het ook zelf verlenging in de middelste en onderste lagen van de huid. Wanneer de nieuwe huid ontstaat, littekens minder zichtbaar.