ACL's Kaarten Goedgekeurd door NREMT

ACL's Kaarten Goedgekeurd door NREMT

Geavanceerde Cardiac Life Support (ACL's) kaarten worden gegeven aan dringende medische technici (EMT) en andere personen die met succes het certificatieproces. Om te worden gecertificeerd voor een ACL-kaart, moet een individu te voltooien training over ethiek, syndromen en diverse andere medische aandoeningen. Terwijl ACLS training overal kan worden voltooid, het Nationaal Register van Emergency Medical Technicians (NREMT) vereist dat een bepaalde hoeveelheid uren worden besteed in elke instructie-sectie van de kaart moet worden goedgekeurd.

Cursus Make-up

Alle cursussen die voldoen aan het volgende schema worden erkend door NREMT: minstens één uur is gewijd aan de voorbereiding, en twee uur worden gegeven aan de luchtwegen instructie; vier uur moet worden besteed aan het trauma, en twee uur om de verloskunde voor kinderen en baby's; drie uur moet worden gegeven aan de patiënt instructies beoordeling, vier uur om medische / gedragstraining, en acht uur keuzevakken in basis EMT training is verplicht. Cursussen die zich aan deze beschrijving Ofwel ontvangt ACL's kaarten door NREMT of creditcard die gebruikt kunnen worden in de richting van het nationale register testproces goedgekeurd.

Hart Code ACLS

Hart Code is een ACL programma dat gedeeltelijk kan worden afgerond via het internet. Het programma bestaat uit 32 uur, met 12 checkpoints die voltooiing vereisen voordat een online examen wordt toegediend. Na het voltooien van het eindexamen, moet de individuele plannen en volledige klassikale training met een American Heart Association (AHA) instructeur. Bij het hoogtepunt van klassikale training, zal de AHA ACLS kaarten mailen naar succesvolle studenten. ACLS cursussen aangeboden via Hart Code worden goedgekeurd door de NREMT.

Pacific Medical Training

In tegenstelling tot Hart Code, die een bepaalde status van de certificering niet gunstig, Pacific Medical Training biedt een cursus die in de eerste plaats is bedoeld voor hercertificering. Terwijl de studenten ontvangen een ACL-kaart na succesvolle afronding van de cursus, wordt de kaart niet goedgekeurd door de NREMT. De uren doorgebracht bij Pacific medische opleiding, echter, kan worden gebruikt in de richting van de 48 uur die door de NREMT voor voortgezet onderwijs. NREMT kan een maximum van 16 uur uit de Stille Oceaan voor de medische opleiding te worden bijgedragen in de richting van permanente educatie.