Aciphex Vs. Nexium

Aciphex Vs.  Nexium

Medicijnen zoals Aciphex en Nexium worden vaak voorgeschreven om een ​​medische aandoening die zure reflux, ook bekend als gastro reflux ziekte. Reflux gebeurt wanneer maagzuur stroomt terug in de slokdarm veroorzaakt verschillende symptomen, zoals branden, boeren en een slechte smaak in de mond. Ook kan eroderen de gevoelige wand van de slokdarm, die, indien onbehandeld, leiden tot moeilijkheden bij het slikken, littekens, bloeden en andere mogelijke ernstige aandoeningen.

Aciphex

Aciphex, ook bekend als rabeprazolnatrium is een protonpompremmer, dat de zure maag produceert vermindert. Een pil eenmaal daags, Aciphex is voorgeschreven voor hardnekkige maagzuur en andere symptomen geassocieerd met zure reflux ziekte. Kortdurende behandelingen van vier tot acht weken worden gebruikt voor de verlichting en genezing van erosieve (schadelijke) refluxziekte.

Aciphex Waarschuwingen

De meest voorkomende gemelde bijwerkingen van Aciphex bij volwassenen zijn pijn, keelpijn, constipatie, gas en infectie. Adolescenten kunnen hoofdpijn, diarree, misselijkheid, braken en buikpijn. Het is belangrijk om uw arts te vertellen als u atazanavir, digoxine, warfarine, ijzerzouten of ketoconazol. Deze medicatie kan ook leiden tot een ernstige allergische reactie genaamd anafylaxie. Patiënten die antibiotica zijn bijzonder gevoelig. Als je jeuk, netelroos, ademhalingsproblemen, problemen met slikken, moeite met ademhalen of een zwelling van de handen, het gezicht of de mond te ervaren, wordt u geadviseerd om onmiddellijk uw arts te raadplegen.

Nexium

Nexium (Esomeprazole), gewoonlijk aangeduid als de "paarse pil" is een protonpompremmer. Genomen een keer per dag, bij voorkeur een uur voor de maaltijd en op hetzelfde tijdstip elke dag, het is voorgeschreven voor symptomen zoals brandend maagzuur, zure smaak, maagklachten, pijn op de borst niet geassocieerd met het hart en de aanhoudende hoest. Net Aciphex, wordt het ook gebruikt om voor de korte termijn behandeling, vooral bij kinderen jonger dan 18 jaar. Nexium kan worden genomen als een capsule of orale suspensie.

Nexium waarschuwingen

Nexium bijwerkingen zijn hoofdpijn, diarree en buikpijn. Voor kinderen tot de leeftijd van 17, kan Nexium worden voorgeschreven voor een kortdurende behandeling. Bijwerkingen adolescenten omvatten diarree, misselijkheid, slaperigheid en buikpijn. Informeer uw arts of apotheker van enige recept en / of over-the-counter medicijnen die u momenteel gebruikt. Drugs pH in de maag is belangrijk, zoals ketoconazol, ijzerzouten en digoxine, kan worden beïnvloed door protonpompremmers.

Spaargeld

Acipehx biedt een spaarplan dat u een coupon sturen voor $ 35 direct besparingen korting op uw volgende recept. Nexium heeft ook een spaarplan genaamd de Paars Plus spaarkaart. Met deze kaart kunt u een besparing van $ 50 in besparingen op een totaal van 12 vullingen als je co-pay is meer dan $ 25. Degenen zonder recept dekking kunnen de kaart gebruiken om te helpen dekken van de eerste $ 50 van elke vulling, maximaal 12 vullingen.