Acid Reflux Cure Met Apple & Honey

Zure reflux is een aandoening waarbij de esophagus sfincter niet goed sluit, waardoor maagzuur te ontsnappen in de slokdarm. Dit veroorzaakt een pijnlijk brandend gevoel in de borst. Vaak hebben slechte eetgewoonten de slokdarm klep verzwakt. Apple en honing zorgen voor een natuurlijke verlichting.

Appel

Appels hebben een hoog pectine gehalte, die de spijsvertering bevordert en kalmeert het spijsverteringsstelsel. Appels en derivaten staan ​​bekend om hun vermogen om het ongemak van zure reflux te verlichten. Ze zijn ook een grote bron van vezels.

Honing

Honing is gewaardeerd sinds de oude Egyptische tijden om zijn geneeskrachtige eigenschappen. Het nemen van honing helpt de vacht van de slokdarm, verbetert de spijsvertering en helpt bij een goede spijsvertering. Honing ook antibacteriële eigenschappen, die helpen bestrijden eventuele ongewenste bacteriën in het systeem.

Gebruik

Versnipperen een heerlijke rode appel en meng met een eetlepel honing. Eet als een tonic voor de maaltijd om goed te beginnen het verteringsproces. Ook als u 's nachts wakker met zure reflux, eet de appel en honing vlak voor het naar bed gaan om uw systeem te kalmeren en krijg je door de nacht. Het eten van appel en honing elke dag zal helpen zorgen voor een goede spijsvertering en het gemak van zure reflux.