Academisch Vereisten voor Naturopathic Medical Colleges

Academisch Vereisten voor Naturopathic Medical Colleges

Natuurgeneeskundige geneeskunde is een vierjarige post-opleiding waarin de studenten dezelfde wetenschappen als in een medische opleiding, met de toevoeging van de holistische en alternatieve modaliteiten en benaderingen van therapie. De Raad heeft op Naturopathic Medical Education heeft geaccrediteerd zes natuurgeneeskunde scholen in Noord-Amerika. Na voltooiing van hun studies, kunnen afgestudeerden van deze scholen een aanvraag voor staat en provinciale licentie in de VS en Canada

Algemene vereisten

Geaccrediteerd natuurgeneeskunde scholen vereisen dat aanvragers hebben een basis van undergraduate wetenschap cursussen, zoals biologie, chemie en organische chemie. Fysica, biochemie, wiskunde en psychologie cursussen zijn vaak ook nodig. Aanvullende cursussen die een toepassing te versterken zijn anatomie, botanie, ontwikkelingspsychologie en fysiologie.

Bastyr University

Aanvragers aan de Bastyr Universiteit natuurgeneeskunde opleiding in Seattle, Washington, moet al een bachelordiploma hebben verdiend. Deze graad kan zijn in een onderwerp, hoewel een sterke focus op zowel de wetenschap als een brede achtergrond in de geesteswetenschappen en de vrije kunsten wordt de steunaanvraag. De student moet ten minste een cursus in algebra, samen met vier cursussen op hoog niveau in de chemie, een cursus in de natuurkunde en een andere in de psychologie. Twee semesters van het hoger algemeen biologische vakken, waaronder lab werk, zijn ook vereisten. Alle benodigde chemie en biologie lessen moeten zijn genomen in de voorbije zeven jaar. Het college adviseert ook cursussen in de biochemie, botanie en anatomie en fysiologie.

Southwest College van Naturopathic Geneeskunde en Gezondheidswetenschappen

Alle aspirant-studenten voor een opleiding natuurgeneeskunde bij Southwest College van Naturopathic Geneeskunde en Gezondheidswetenschappen moet een bachelor's degree, of equivalent, met een totale cijfer-punt gemiddelde van ten minste 2,5. Daarnaast is de Tempe, Arizona, universiteit vereist een GPA van ten minste 3,0 in deze cursussen: 12 studiepunten in de biologie, acht studiepunten in de chemie en vier kredieten in de organische chemie. De biologie en chemie cursussen moet op een hoger niveau, en alle cursussen moeten lab werk bevatten. De student moet ook een-algebra gebaseerde physics cursus en zes studiepunten hebben in elk van de psychologie, Engels en geesteswetenschappen. Het college adviseert ook dat studenten met een niet-wetenschap majors nemen extra life science of biologische vakken.

Canadian College of natuurgeneeskundige middelen

De aanvragers moeten een geaccrediteerde drie of vierjarige bachelor hebben afgerond voordat ze hun studie aan de Canadese College of natuurgeneeskundige middelen beginnen. Verplichte vakken voor toelating tot de natuurgeneeskunde programma zijn zes studiepunten van de biologie, fysiologie en psychologie en een humaniora electieve. Drie studiepunten van de biochemie en organische chemie te voltooien de verplichte vakken. De GPA van studenten toegelaten tot het programma is 2,7-4,0 op een vier-puntsschaal, met een gemiddelde GPA van 3.3.