ABA Therapeut Vereisten

ABA Therapeut Vereisten

Applied Behavior Analysis is een strategie om mensen te helpen met autisme leren en te ontwikkelen. De ABA programma leert de cognitieve, sociale en taalvaardigheden in een heel scala van sociale instellingen. Er is een sterke concentratie op de versterking en het belonen van positief gedrag trekken en het ontmoedigen acties negatief of ongeschikt geacht. Het gemiddelde salaris van een ABA-therapeut als van juli 2010 was $ 28.291 tot $ 40.261, volgens de loonschaal, de carrière en onderwijs website.

Bachelor's Degree Eisen

De eisen voor ABA therapeuten variëren sterk, afhankelijk van de werkgever, zegt Education Portal. In het algemeen is het minimum een ​​bachelor's degree in een onderwerp, zoals vroegschoolse educatie, counseling of psychologie. Kandidaten een psychologiegraad met een concentratie ABA therapie, waarin zij leren technieken om het gedrag autisme patiënten om specifieke instellingen aan te vervolgen. Belangrijkste thema's zijn onder andere data-analyse, het gedrag van het management en interventietechnieken. Kandidaten voor programma ABA-relevante bachelor vereisen doorgaans middelbare school studies in vakken als Engels en de sociale wetenschappen.

Master's Degree Eisen

Sommige werkgevers de voorkeur kandidaten met een master of doctoraat in de psychologie of een ander relevant gebied, omdat ze een meer uitgebreid onderzoek van psychische aandoeningen en behandelingen kunnen bieden. Masteropleidingen met de nadruk op ABA technieken richten zich op onderzoek gebaseerde analyse. Studenten leren gedragsanalyse strategieën naast klinische technieken voor het helpen van mensen met autisme. Degree aanvragers master meestal nodig een bachelor's degree in een geschikt gebied, zoals sociale studies of psychologie. Sommige cursussen vereisen ook kandidaten om een ​​undergraduate Grade-point gemiddelde van 2,75 te bereiken om 3.00 voordat ze geaccepteerd worden.

Persoonlijke Vereisten

Een ABA-therapeut moet geduld en compassie te tonen in de omgang met zijn klanten. Dit is vooral van belang bij het werken met autistische kinderen, omdat ze waarschijnlijk kwetsbaarder dat volwassenen. ABA therapeuten moeten ook beschikken over uitstekende communicatieve vaardigheden, omdat ze constructief moeten communiceren met hun patiënten en houdt schriftelijke verslagen over hun vorderingen. Een ABA-therapeut moet ook bekwaam in onpartijdig beoordelen van de behoeften van elke klant en het opstellen van effectieve behandelprogramma's zijn. Een engagement voor verdere opleiding en bijscholing is een belangrijk kenmerk van een ABA-therapeut, volgens Education Portal.

Certificering

Certificering is geen vereiste voor ABA therapeuten, maar werkgevers kunnen kandidaten gecertificeerd voor bepaalde rollen te bevorderen. Certificering is verkrijgbaar via de Behavior Analyst Certification Board. De assistent Behavior Analyst examen is beschikbaar voor kandidaten met een bachelor-diploma op relevante gebieden, zoals sociologie of psychologie. Kandidaten moeten voldoen aan de minimale eisen op het gebied van werkervaring, opleiding werk en vakinhoud. Het bestuur biedt ook het Gedrag Analyst examen-en doctoraal houders mate beheersen, die hen voorbereidt op meer senior research functies op het gebied van ABA. Kandidaten voor het laatste certificaat moet voldoen aan de minimale ervaring en natuurlijk het werk eisen.