Aanwijzingen voor ProCare Universal Knee Support

Aanwijzingen voor ProCare Universal Knee Support

De ProCare Universal Knee Wrap is een functionele type brace. Functionele braces worden gebruikt wanneer iemand een lichte blessure aan de knie, dat tijdelijke ondersteuning en stabilisatie nodig heeft ervaren. De ProCare Knee Wrap is verkrijgbaar met verstelbare scharnieren en buigen en strekken stops. De scharnieren bieden bescherming voor de ACL en PCL ligamenten, terwijl de aanslagen stabiliseren het kniegewricht door het regelen bewegingsbereik.

Instructies

•  Breng de brace zorg ervoor dat de het scharnier of de bocht is gepositioneerd aan de knie met de bocht. Elke opening moet worden geplaatst ofwel in de voor-of achterkant, afhankelijk van de specifieke brace. Sommige braces een opening die is bedoeld om te worden gedragen bij het over de knieschijf, anderen met de opening achter de knie. Het is noodzakelijk om de brace juiste positie. ProCare maakt een brace die wordt geleverd met scharnieren voor verwondingen die extra steun en bretels zonder scharnieren die de knie volledig en band in de rug te dekken.

•  Plaats de riemen rond het been stevig, maar niet zo strak als op off om het been te snijden circulatie. Verschuiving van de ProCare brace is gebruikelijk bij het lopen of bewegen dus kom het vaak en stel de juiste positie.

•  Reinig uw brace als dat nodig is. Volgens The Brace Shop, wordt de ProCare Universal Knee Wrap gemaakt van neopreen, een rubber product, en kan met de hand gewassen worden met milde zeep en water, daarna aan de lucht gedroogd. De brace moet volledig droog voordat u het weer op de been of de huid kan geïrriteerd raken en de brace uitgerekt zijn. Versleten of uitgerekt beugels zijn niet effectief.

•  Controleer uw knie en de huid. Af en toe, mensen die het dragen van een kniebrace ervaring zwelling van de knie; bespreek dit dan met uw arts. De huid onder de brace kan geïrriteerd raken als de brace is een slechte pasvorm, los en wrijven van de huid, of is niet goed gedragen.

Hints

  • De ProCare Universal Knee Wrap is zonder recept verkrijgbaar, maar het wordt aanbevolen dat de geblesseerde knie door een arts worden onderzocht.