Aanwijzingen voor het gebruik van Silver Biotics

Silver biotica, ook bekend als colloïdaal of ionisch zilver, zijn gebruikt generaties als remedie voor diverse medische kwalen en klachten. Een mineraal supplement, zijn zilver en zilver minerale producten verondersteld te helpen stimuleren het immuunsysteem, als een huidverzorgingsproduct en als een natuurlijke kruidenmiddel en preventieve therapie voor de behandeling van de bacteriën op basis van ziekten. Echter, personen gebruik te maken van zilver biotica moeten instructies te volgen voor het gebruik ervan, zoals met alles, te veel van het goede kan hebben nadelige gevolgen voor uw gezondheid.

Dosering van Liquid Silver Biotics

Neem zilver biotica volgens de instructies aangeboden op de flessen of flesjes. Bijvoorbeeld, de normale portie van zilver Biotics ongeveer een theelepel (5 ml) tussen één en drie keer per dag voor volwassenen, een kwart tot een halve theelepel voor kinderen. Zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven baby's moet altijd praten met hun arts over het gebruik van zilver biotica vóór gebruik

Patches

Plaats voetzolen of voetflarden zilverhoudend biotica aan de onderkant van de voeten, die wordt verondersteld te kunnen gevaarlijke toxinen trekken uit de bloedbaan en verbeteren het immuunsysteem ondersteunen. Patches kunnen kompres kruiden en ingrediënten bekend om hun heilzame werking, zoals de Japanse bamboe of hout azijn poeder bevatten. Lees applicatie instructies op de doos voor het juiste gebruik. Meestal worden patches in individueel verpakte pakketten, die lijm die direct wordt aangebracht op de onderkant van de voet, meestal vóór bedtijd. De patches blijven de hele nacht, tekenen giftige stoffen uit de bloedbaan. De patches zijn verwijderd en vernietigd in de ochtend.

Zilveren Biotics Sprays

Neem zilver biotica, hetzij in spray of olie vorm op een lege maag. Druppels kunnen onder de tong worden geplaatst en daar gehouden gedurende ongeveer 30 seconden tot enkele dosis mogelijk direct in de mond nemen. Aërosol worden gespoten onder de tong ook. Wacht ongeveer 15 minuten voor het drinken of eten van vloeistoffen of voedsel. Wacht vier uur na het eten voordat u zilver biotica dus maag is in staat om voedsel te verteren en te profiteren van de olie of sprays.