Aanwijzingen voor het gebruik van Excedrin

Aanwijzingen voor het gebruik van Excedrin

Verkrijgbaar in een verscheidenheid van verschillende formules Excedrin is een combinatie van paracetamol, aspirine en cafeïne. Bij gebruik in de juiste dosis en volgens pakketrichtingen, kan het veilig en doeltreffend pijn, koorts en ontsteking. Vanwege mogelijke bijwerkingen en interacties, maar sommige mensen moeten niet Excedrin gebruiken of moet controleren met een arts alvorens de drug.

Wat Is Excedrin?

De pijn formules van Excedrin - zoals Excedrin Migraine, Excedrin Spanningshoofdpijn, Excedrin Menstruele Compleet en Excedrin Back en Body, een paar te noemen - zijn onder andere drie basisingrediënten: paracetamol, die pijn verlicht en vermindert koorts; aspirine, die pijn, koorts en ontsteking vermindert; en cafeïne, die de bloedcirculatie verbetert door het ontspannen van de bloedvaten

Andere Excedrin formules mogelijk extra ingrediënten bevatten. Bijvoorbeeld, Excedrin PM bevat een antihistaminicum, die sufheid veroorzaken, en Excedrin Sinus Hoofdpijn bevat een decongestivum, die helpt verlichten sinus congestie.

Met behulp van Excedrin

Bij het nemen van Excedrin, is het belangrijk om ofwel de aanwijzingen op het etiket of de bestellingen van uw arts nauwkeurig te volgen. Uw veiligheid hangt af van nooit meer dan de aanbevolen dosis te nemen en nooit nog een dosis te nemen eerder dan aanbevolen. Het is ook belangrijk om te voorkomen dat die andere medicijnen die paracetamol, aspirine, of cafeïne bevatten, terwijl u rekening Excedrin - onbedoelde overdosis kan leiden.

Neem Excedrin met een vol glas water om te helpen de medicatie lossen sneller op in je maag, dat de actieve ingrediënten in staat stelt om sneller te worden opgenomen in je bloedbaan. Omdat de ingrediënten in Excedrin maagklachten kan veroorzaken indien genomen op een lege maag, kunt u het met melk en / of voedsel.

Drink geen alcohol tijdens het gebruik van Excedrin, en contact op met uw arts voordat u andere medicijnen, over-the-counter medicatie, voedingssupplementen, of kruidenpreparaat terwijl het nemen Excedrin.

Wie zou niet moeten gebruiken Excedrin?

Je moet Excedrin niet geven aan een kind of tiener die heeft een koorts, waterpokken, of griepachtige symptomen; aspirine, een van de bestanddelen in Excedrin, kan een potentieel fatale aandoening genaamd Reye bij kinderen en tieners die een virale infectie. De combinatie van medicijnen in Excedrin kan ook te sterk zijn voor jonge kinderen, dus contact op met uw arts eerst.

Deze ouder dan 60 zijn ook bijzonder gevoelig voor de effecten van aspirine en zijn bijzonder vatbaar voor nierproblemen resulteert uit de combinatie van paracetamol en aspirine. Neem contact op met uw arts voordat u Excedrin als u bejaard bent.

Ook overleg met uw arts voordat u Excedrin als u zwanger bent of borstvoeding geeft - alle drie actieve ingrediënten passeren de in de moedermelk - astma of seizoensgebonden allergieën, bloedarmoede of lijdt aan een bloedziekte of hart-, nier-of leverziekte . Je moet Excedrin niet gebruiken als u allergisch bent voor paracetamol, aspirine, of cafeïne zijn.

Controleer de bijsluiter aandachtig door. Stop met het innemen Excedrin en contact opnemen met uw arts onmiddellijk als u een van de ernstige bijwerkingen daar vermeld ervaren.