Aanwijzingen voor het gebruik van Albuterol in een vernevelaar

Aanwijzingen voor het gebruik van Albuterol in een vernevelaar

Een vernevelaar is een machine die vloeibare medicijn verandert in een mist vormen. Je inademt de mist, zowel via een masker of mondstuk. Vernevelaars zijn voor medicijnen die zijn luchtwegverwijders, of luchtwegen openers, zoals Albuterol. Albuterol gebruik is voor het voorkomen van bronchospasmen, terwijl het openen van uw luchtwegen.

Het opzetten van de vernevelaar

Wanneer u voor het eerst uw vernevelaar te krijgen, moet je zien hoe het te gebruiken en hoe deze te reinigen. De vernevelaar onderdelen zijn een luchtcompressor, masker of mondstuk, meetapparaat, en vernevelaar cup.

Plaats de compressor ergens stevig en waterpas en steek de stekker in een stopcontact. Was uw handen voor het vernevelen.

Albuterol wordt geleverd in een dosis plastic containers. Giet de albuterol in de vernevelaar beker. Bevestig het bovenste gedeelte van de beker, dan sluit het mondstuk of het masker om de beker. Sluit de slang aan op de spuitbus compressor en de vernevelaar kopjes, en zet de compressor. U moet een lichte nevel coming vorm zie de achterkant van de buis.

Zorg ervoor dat je je comfortabel voor het gebruik van de vernevelaar zijn. Als je het mondstuk te gebruiken, plaatst u deze tussen uw tanden, met behulp van uw mond als een zeehond.

Het gebruik van de vernevelaar met Albuterol

Neem langzaam diep adem als je de albuterol inademen. Probeer je adem in te houden telkens twee seconden, waardoor het medicijn tijd om zich te vestigen in je longen. Je zult weten wanneer u de behandeling klaar bent wanneer de mist is niet meer spuiten. Wanneer u klaar bent, schakelt u de machine. Haal een paar keer diep adem en hoesten. Houd hoesten als je probeert om je longen leeg te maken en te ontdoen van alle afscheidingen. Hoesten in een weefsel. Weer je handen wassen met warm water en zeep, droog met een schone handdoek.

Zorg voor uw vernevelaar

Spoel je vernevelaar beker met warm water na elke behandeling. Na elk dagelijks gebruik, wast alle stukjes in zachte zeep spoelen en aan de lucht laten drogen. Elke derde dag, desinfecteer je uitrusting met een azijn oplossing van een half kopje witte azijn met 1 1/2 kopjes water.

Voorzichtigheid

Als je zenuwachtig gevoel op elk moment stoppen met de behandeling en rust gedurende ten minste vijf minuten. Probeer de behandeling opnieuw, dit keer ademhaling langzamer. Als de kriebels blijven, neemt u contact op met uw zorgverzekeraar.
Vertel uw arts als u allergisch bent voor Albuterol zijn, hart-en vaatziekten, hartritmestoornissen, epilepsie, diabetes of een overactieve schildklier. Als u zwanger bent, mag albuterol schadelijk zijn voor uw ongeboren baby. Als je borstvoeding geeft, is het nog niet bekend of albuterol overgaat in de moedermelk.