Aanwijzingen voor Duac Topical Gel

Duac Topical Gel (Duac) is een recept gel voor ernstige vormen van acne (acne vulgaris), dat eenmaal per dag wordt toegepast.

Hoe Duac Works

Duac bevat twee krachtige ingrediënten, een antibioticum en benzoylperoxide om acne-veroorzakende bacteriën te stoppen en open huid poriën te helpen evenals vermindering van de vette huid opbouwen. Duac is op waterbasis en geur en alcohol, vrij. Duac interfereert niet met make-up.

Hoe Duac is Toegepaste

Duac wordt eenmaal per dag aangebracht. Een persoon moet zijn of haar gezicht voorzichtig te wassen met een milde niet-medicinale zeep, spoel af met warm water, want dit kan de huid poriën te openen, en dep ze droog. Breng Duac in een dunne laag op het gezicht, het vermijden ogen, mond, neus en binnenkant van beschadigde huid. Een persoon moet zijn of haar handen te wassen na medicatie wordt toegepast. Als een persoon mist een applicatie, moet hij of zij van toepassing, zodra hij of zij zich herinnert; echter, indien het is dicht bij de volgende toepassing, sla en hervat de normale dosering. Het is belangrijk dat een persoon niet dubbele dosis. Een persoon kan de voortgang zien in de zes weken, terwijl hij of zij volledige resultaten kunt zien in twaalf weken.

Mogelijke bijwerkingen

Vanwege de hoge concentratie van medicijnen, zal dokter een persoon bepalen of het resultaat van de mogelijke neveneffecten zwaarder wegen. Bijwerkingen van Duac zijn een droge huid, peeling huid, roodheid, jeuk en branden. Als een persoon ervaart een van deze bijwerkingen, moet hij of zij onmiddellijk contact op met zijn of haar arts. Verder zal Duac iemands huid gevoelig voor zonlicht, met inbegrip van het looien machines te maken, dus het is aan te raden voor een persoon om zonnebrandcrème en beschermende kleding, dat wil zeggen, hoed en lange mouwen te dragen. Zoals met alle medicatie, het moet uit de buurt van kinderen en vrouwen die zwanger zijn. Duac zal haar en vlek stof bleken; zorg moeten worden genomen bij de omgang Duac.