Aanwijzingen voor de FreeStyle Freedom Lite

Aanwijzingen voor de FreeStyle Freedom Lite

Voor mensen die lijden aan diabetes en hypoglykemie, de mogelijkheid om uw bloedsuiker te testen op elk moment van onschatbare waarde is. De FreeStyle Freedom Lite bloedglucosemeter biedt snelle en accurate bloedsuiker metingen in een kleine, draagbare plastic body. Terwijl de Freedom Lite helpt u uw bloedsuikerspiegel te beoordelen, is het nog steeds aan jou om effectief beheren van uw bloedsuikerspiegel. Volg altijd de aanbevelingen van uw arts voor de geneeskunde en voeding om uw diabetes of hypoglycemie onmiddellijk professioneel onder controle te houden, en contact opnemen met een gezondheids- of uw bloedsuikerspiegel extreme (minder dan 60 mg / dL of hoger dan 240 mg / dl).

Instructies

•  Plaats een teststrip in de kop van de FreeStyle Freedom Lite tot hij niet verder zal gaan. Het toestel wordt automatisch ingeschakeld.

•  Teken het bloed van je onderarm, het dijbeen of de vingertoppen met behulp van uw prikpen. Tekening bloed van een vinger wordt aanbevolen voor mensen met hypoglykemie of een lage bloedsuikerspiegel. Breng een kleine hoeveelheid druk rond het gebied van de prikpen om een ​​druppel bloed over de grootte van een speldenknop trekken.

•  Breng de FreeStyle Freedom Lite om de testruimte. Dompel het uiteinde van de teststrip in de druppel bloed, met slechts één zijde van de strook aan het monster (slechts één van de halve cirkels aan het einde van de strip) verzamelen. Houd de teststrip aan het bloedmonster tot het apparaat een signaal geeft, met vermelding van het lezen van uw bloedsuiker. Uw testresultaat verschijnt op het scherm van de monitor binnen een paar seconden.

•  Gooi de teststrip nadat u uw lezing klaar bent.