Aanwijzingen voor 7 Day Detox Dieet

Detox dieet begonnen toen de gezondheid van deskundigen nam de tijd om het bestaan ​​van overbelasting van toxines in ons lichaam opmerken. Slechte voeding, ongezonde leefstijl en milieuverontreinigende stoffen vormen toxines of onzuiverheden in ons lichaam die leiden tot gezondheidsproblemen. Een ontgifting dieet vergemakkelijkt het verwijderen van deze giftige stoffen in ons lichaam, wat resulteert in gewichtsverlies, gespierd lichaam vorm en verbeterd immuunsysteem. De 7-Day Detox Dieet is een van de meest populaire vormen van quick lichaam reinigen als het werkt als gewoon.

Plannen en volgen van een Detox Dieet Maaltijd voor ontbijt, lunch en diner

Heb wat vruchten in uw ontbijt. Ga voor verse fruitsalade en een doos van de live yoghurt, of een fruit smoothie gemaakt van vers fruit. Het standaard ontbijt meeste detox dieet plannen aanraden is banana pap. Banana pap kan houden je vol voor een paar uur het gevoel. Zorg er wel voor dat je honing en geen witte suiker gebruiken bij de voorbereiding van pap of smoothies.

Een groentesoep als voorgerecht wordt aanbevolen voor de lunch. Voeg een portie van één van de volgende: een mengsel van rauwe en gestoomde groenten, sommige gepofte aardappelen en gegrilde kabeljauw, of garnalen salade met avocado. Andere opties zijn tonijn en aardappel in de schil, rijstwafels met avocado en tomaat en gemengde groente salade en fruit.

Uw diner beperkt tot kopjes groenten. U kunt wat rauwe salade als substituut voor gestoomde groenten hebben maar sla de mayo dressing en gebruik olie en azijn in plaats daarvan. Voldoen na het diner honger met veel water. Idealiter moet je minstens tien glazen water per dag wanneer op grond van dit dieet te drinken.

Kennis te nemen van je calorie-inname voor elk van de zeven dagen.

De aanbevolen calorie-inname voor de eerste dag van uw detox dieet is 600 calorieën. Drink meer dan 8 glazen water gedurende de dag. Verhoog je calorie-inname tot 1600 calorieën voor de tweede dag. Voor de derde en vierde dag moet je voedselinname alleen Samenvattend 1100 calorieën en 800 calorieën, respectievelijk. U kunt een aantal bruine rijst tijdens de vierde dag hebben, en gewoon doorgaan met het verse fruit en groente. De vijfde dag vereist 1100 calorieën, terwijl de zesde dag eist 1300. De laatste dag moet 1200 calorie-inname. Vergeet niet om een ​​aantal korte oefeningen te doen voor elk van de detox dieet dagen.

Strikt in acht nemen van de Ontbijt-Lunch-Diner Detox Dieet Maaltijd Sets voor een Week

Volg gewoon de maaltijd plan precies zeven dagen. De soorten fruit, groenten, vlees en vis u variabel maar uw maaltijden moet betrekkelijk overeenstemming met de aanbevolen calorieën per dag. U heeft de mogelijkheid om vitamine supplementen te nemen, terwijl op de 7-Day Detox Dieet. Vitamine C is een goede keuze te nemen evenals een aantal kruiden-supplementen die paardebloem wortel bevatten.

Vergeet niet om uw arts te raadplegen voordat u begint zo'n ontgifting plan. Zorg ervoor dat uw huidige gezondheidstoestand kan aanpassen aan het eetpatroon. Ook ervoor zorgen dat je jezelf kan verplichten tot het detox dieet voor een week.