Aanwijzingen op het nemen van antibiotica Met Probiotica

Aanwijzingen op het nemen van antibiotica Met Probiotica

Antibiotica zijn onmisbaar voor de moderne gezondheidszorg. Helaas zijn ze niet zonder bijwerkingen. Antibiotica veeg uit uw lichaam de goede bacteriën, ze veroorzaken diarree en schimmelinfecties, en zij over het algemeen het immuunsysteem verzwakken. Probiotica, in contrast, herstellen de natuurlijke flora van uw lichaam en versterken het immuunsysteem. Inname van probiotica met antibiotica helpt ervoor te zorgen dat u voorkomen dat vervelende bijwerkingen op hetzelfde moment dat u uw infectie te bestrijden.

Waarom probiotica?

Miljarden bacteriën lijn je spijsverteringskanaal, van je maag naar je darmen. De meeste van deze zijn "vriendelijke" bacteriën, omdat ze helpen je lichaam te verteren voedsel. Ze maken vitaminen uit voedsel meer beschikbaar om uw lichaam, en in sommige gevallen zelfs voorzien vitaminen van hun eigen land. Zonder deze bacteriën, zou je ervaren onaangename gastro-intestinale symptomen, variërend van een opgeblazen gevoel tot diarree. Probiotica herstelt de bacterie verloren door antibiotica.

Kies de juiste probiotische stammen

De meeste van de "vriendelijke" bacteriën in het spijsverteringskanaal zijn van de stammen Lactobacillus acidophilus of Bifidobacterium bifidum. Het probioticum dat u kiest moet deze stammen, die het immuunsysteem, de spijsvertering te stimuleren bevatten, en de strijd van de groei van schadelijke bacteriën en schimmels. Dr Andrew Weil stelt de stam Lactobacillus GG, omdat het bekend sterke maagzuur overleven. Harvard Medical School heeft gevonden dat deze stam is bijzonder nuttig bij het behandelen van diarree voorkomende bijwerking van antibiotica.

Beslis over een probiotische Form

Probiotica zijn verkrijgbaar in vloeibare of pilvorm. Neem naar gelang uw voorkeur, maar zorg ervoor dat elke dosis ten minste 4 miljard organismen (of 1 miljard voor een kind). Als je pillen in te nemen, kiest rassen die volledig gecoate, die hen in staat stelt om sterke maagzuur overleven tot ze moeten worden opgenomen zijn. Merk op dat de meeste probiotica moeten worden gekoeld levensvatbaar te blijven. Sommige merken geven dat zij kunnen overleven zonder koeling, kunnen zij niet zo effectief.

Verblijven op een schema

Neem een ​​dosis van probiotica tweemaal daags, bij voorkeur ten minste een half uur of meer, voor het eten. Ook, neem doses van een paar uur, afgezien van het nemen van antibiotica doseringen. Geen dosering over te slaan, want dat zal de behulpzame bacteriën kolonisatie vertragen in je spijsverteringskanaal. Doorgaan met het nemen van probiotica voor minstens een paar weken nadat u uw cursus van antibiotica klaar bent. Als je bent gestopt met de probiotica en je begint met elke gastro-intestinale symptomen, hervatten het nemen van hen.