Aanvullende zorgverzekering voor Medicare Patiënten

Medicare is een federale overheid gefinancierde ziektekostenverzekering programma voor gehandicapten en die 65 jaar of ouder. Medicare biedt ziekenhuis en medische dekking, maar er zijn aanzienlijke out-of-pocket kosten. Veel Medicare begunstigden kijken naar aanvullende ziektekostenverzekeringen te helpen dekken deze lacunes. Er zijn Medicare Supplement beleid (ook bekend als Medigaps) en Medicare Advantage plannen. Er zijn ook Deel D plannen, die voorschrijven dekking. Als u nog aanvullende verzekering door middel van een huidige of voormalige werkgever, hoewel, je mag niet een aanvullende plannen moeten op alle.

Medicare Basics

Medicare heeft twee grote delen: deel A, waarin ziekenhuisopname en hospice dekt, en deel B, waarin artsen diensten, laboratoriumtests en duurzame medische apparatuur dekt. Als je in het ziekenhuis opgenomen en gebruik deel A, je bent verantwoordelijk voor een eigen risico van meer dan $ 1.000. Deel B omvat alle artsen je te zien en had een kalenderjaar aftrekbaar van meer dan $ 100 en 20 procent co-assurantie daarna.

Medicare Supplementen

Medicare Supplementen, of Medigap plannen zijn voor diegenen die alleen Medicare, en geen andere ziektekostenverzekering. Plannen worden letters AG en KN, en elk plan heeft betrekking op een deel van de out-of-pocket kosten in de originele Medicare. Plan A, bijvoorbeeld, dekt coinsurances deel A voor hospitalisatie en hospice en deel B's co-assurantie. Je bent nog steeds verantwoordelijk voor het deel B aftrekbaar en de co-pay voor deskundige verpleegkundige zorg. Plannen K en L zijn lagere premie voor kostendeling plannen. Ze hebben betrekking op een percentage van coinsurances, in plaats van de hele zaak. Medigaps worden gereguleerd door de federale overheid, zodat een Plan A van het ene bedrijf, bijvoorbeeld, heeft dezelfde voordelen als een Plan A van een ander bedrijf.

Deel D Plannen

Deel D is Medicare voorschrift drug profiteren. Het is een beetje een verkeerde benaming, als deel D is eigenlijk toegediend via particuliere bedrijven en niet via Medicare zelf. Deel D plannen moeten minima door de federale overheid te kunnen verwezenlijken, maar de rest varieert van bedrijf tot bedrijf. Elk bedrijf stelt zijn eigen premie, eigen risico, co-betaalt en het voorschrijven van geneesmiddelen lijst. Als je een Medicare Supplement plannen te kopen, moet u een deel O-plan aan te schaffen. Als je een Medicare Advantage plan te kopen, kan uw recept dekking worden opgenomen.

Medicare Advantage Plans

Medicare Advantage, of MA, plannen zijn deel C van Medicare. Nogmaals, noemde het deel C is een beetje misleidend, omdat het ook volledig door particuliere bedrijven wordt aangeboden. In feite, MA plannen betalen in plaats van Medicare, hoewel u al uw rechten als Medicare patiënt te behouden. MA plannen werken meestal met een netwerk en hebben een maandelijkse premie, co-betaalt en eventueel eigen risico. Het voordeel van MA plannen voor een Medicare patiënt is dat de premies zijn lager dan Medigap plannen. U kan oplopen hogere out-of-pocket kosten, hoewel, dus het is belangrijk om een ​​zorgvuldige vergelijking te maken.