Aanbevolen Calorie Verbruik bij Weight Loss

Onder de vele verschillende diëten die mensen volgen, de meest succesvolle die volgen basisformule. Verbruiken meer calorieën dan je verbruikt. Een pond vet bevat 3500 calorieën, dus voor elke 3.500 calorieën minder je verbruikt, zul je een pond gewicht te verliezen. Er zijn een aantal manieren om erachter te komen hoeveel calorieën je nodig hebt om te consumeren om gewicht te verliezen.

Calorieën

Het woordenboek zal je vertellen dat een calorie is de hoeveelheid warmte die nodig is om de temperatuur van één liter water één graad te verhogen. Het is moeilijk om de manier waarop die definitie sluit aan gewicht te zien. In plaats daarvan, het is makkelijker om calorieën te overwegen een vorm van energie die in eten en drinken. Het consumeren van calorieën geven ons lichaam de energie die ze nodig hebben om te functioneren. Als we eten meer calorieën dan ons lichaam nodig heeft, wordt het teveel opgeslagen als vet. Voor elke 3.500 calorieën je verbruikt boven het bedrag dat uw lichaam nodig heeft, zal u een pond vet te krijgen als je zittend bent.

Onderhoud van uw lichaamsgewicht

Terwijl u kunt vinden verschillende calorie calculators online en hieronder vermeld, de vuistregel volgens het boek "Mass!" is dat een persoon moet tussen 15 en 17 calorieën per pond consumeren om de huidige lichaamsgewicht te behouden. Bijvoorbeeld, een 150-pond persoon moet tussen 2.250 en 2.550 calorieën op 150 pond om te blijven. Eet meer, zul je gewicht. Eet minder, en je zult gewicht verliezen. Het ding om te onthouden is dat als je gewicht te verliezen, zult u uw onderhoud calorie-niveau te resetten. Stel dat je 10 pond te verliezen; uw nieuwe onderhoudsniveau is 2.100 tot 2.380 calorieën. Als u al consumeren 2100 calorieën om gewicht te verliezen, kan het zijn dat uw gewichtsverlies plateaus, en je zult je verbruik te verlagen.

Andere Calorie Aanbevelingen

De USDA beveelt aan dat de Amerikanen houden hun gewicht met een dieet van 2000 calorieën per dag en gewicht te verliezen met een dieet van 1500 calorieën. Als uw dieet daalt tot 1.200 calorieën per dag, krijg je te laag. Rond dit punt, zal je lichaam beginnen te reageren alsof het wordt uitgehongerd en beginnen het behoud van vet en in plaats daarvan, het branden van spierweefsel voor brandstof. Het is ook moeilijk om alle van de dagelijkse voeding die u nodig hebt wanneer de calorie-niveau is deze laag te krijgen.

Factoren die van invloed Weight Loss

Als u regelmatig traint, ben je meer calorieën verbranden dan een zittend persoon. Hierdoor zal oefening gewichtsverlies te bevorderen door een grotere calorie tekort. Als je probeert om je lichaamsgewicht te handhaven, moet je meer calorieën verbruiken als je traint. Je metabolisme zal ook invloed hebben op hoe je winnen of verliezen gewicht. Als je van nature zwaar, hebt u waarschijnlijk een trage stofwisseling, wat betekent dat het moeilijker zal zijn om gewicht te verliezen.