Aan welke voorwaarden zou u een enkelbrace?

Aan welke voorwaarden zou u een enkelbrace?

Ankle braces kan nuttig na een blessure, volgens Therawear.com, het helpen absorberen schokken en tijdens activiteiten zoals dansen, lichaamsbeweging of sport te voorkomen dat verdere schade.

Klapvoet

Klapvoet is wanneer je problemen hebt met het opheffen van het voorste deel van je voet, eventueel te slepen op de grond, volgens de Mayo Clinic. Een neurologische aandoening zoals multiple sclerose kan klapvoet veroorzaken, maar een enkel brace houdt de voet in een normale positie.

Verstuikte enkel

Het draaien van je enkel op de verkeerde manier --- uitrekken of scheuren van de ligamenten --- resultaten in een verstuiking, zegt de Mayo Clinic. De behandeling hangt af van de ernst van uw verstuiking, maar een enkelbrace kan re-letsel te voorkomen.

Platvoeten

Platvoeten --- als je geen boog aan de binnenkant van je voeten, volgens de Mayo Clinic --- normaal geen pijn veroorzaken. Als je enkels beginnen naar binnen te draaien, maar je zou een enkel brace voor extra ondersteuning nodig hebben.

Charcot-Marie-Tooth Disease

Charcot-Marie-Tooth ziekte begint bij je voeten en benen, en kan resulteren in een boog problemen, meldt de Mayo Clinic. Een enkel brace zorgt voor stabiliteit en ondersteuning aan je enkels, als deze ziekte kan het lopen moeilijk.

Andere voorwaarden

Artritis, kan de ziekte of de balans van Parkinson problemen invloed hebben op uw enkels. Afhankelijk van uw conditie, kan een enkelbrace problemen verminderen met lopen, volgens Aging in de Know.