Aan welke voorwaarden moet een podotherapeut behandelt?

Aan welke voorwaarden moet een podotherapeut behandelt?

Podotherapeuten zijn artsen die zijn gespecialiseerd in aandoeningen van de voet en enkel. Podologen algemeen verdient een vier jaar undergraduate-diploma, gevolgd door vier jaar van de opleiding tot specialist in een school van podotherapeutische geneeskunde, het verkrijgen van een graduaat als arts van Podiatric Medicine (DPM). Podotherapeuten zijn gekwalificeerd om vele aandoeningen te behandelen, maar ze zien wat met de grootste frequentie.

Eeltknobbels

Dit is een pijnlijke en gemeenschappelijke voet misvorming. Maar maakt bult op de zijde van de grote teen, op zijn grootst gewrichts- en signalen die de teen begonnen naar binnen wijzen. Het is meestal te wijten aan een erfelijke zwakte in de structuur van de voet, maar kan worden verergerd door slecht schoeisel. Podologen kan de voortgang van een bunion bewaken en aan te bevelen de behandeling zoals betere schoenen, pads, veranderingen in activiteit en in sommige gevallen orthesen. Een podoloog zal ook in staat zijn om patiënten te adviseren als ze chirurgische behandeling moeten zoeken.

Platvoet

Platvoet treedt op wanneer de natuurlijke boog van de voet van een persoon stort, meestal bij het staan ​​of lopen. De vervorming kan het gevolg artritis of overgewicht en veroorzaken pijnlijke uitrekken en scheuren in de zachte weefsels van de mond indien onbehandeld. Podologen kan ondersteuning voor platvoet raden zoals schoen modificaties en kan een patiënt vertellen wanneer een operatie voor de conditie wordt aangegeven.

Hamertenen

Hamertenen worden veroorzaakt door samentrekking van de middelste gewrichten van de tenen, waardoor ze onder krullen. Dit kan dan weer leiden tot de tenen te wrijven tegen schoeisel en likdoorns en eelt te ontwikkelen. Chiropodisten waarschuwen dat vroege behandeling van hamertenen is belangrijk om de fout te corrigeren alvorens de tenen inflexibel. Hamertenen kan mogelijk worden gecorrigeerd door spalken over herschikking tot stand te brengen.

Achilles Tendinitis

Deze pijnlijke hiel aandoening wordt vaak geleden door hardlopers en andere atleten. Het is een ontsteking van de achillespees, die loopt van de spieren van het kalf en hecht aan de basis van de hiel. Podologen kan een cursus van rust adviseren, stretching en anti-inflammatoire behandeling om de conditie te verbeteren.