Aan Gemotiveerd om gewicht te verliezen

Veel mensen beginnen een gewichtsverlies programma alleen om de motivatie te verliezen voordat ze hun doelen te bereiken. Vinden wat je motiveert is een belangrijk onderdeel van het vasthouden aan een gewichtsverlies regime. Of u nu wilt afvallen voor een aanstaande gebeurtenis, voor je gezondheid of om terug in de vorm je was toen je jonger was, zijn er strategieën die u zullen helpen houden u gemotiveerd om gewicht te verliezen en het bereiken van uw fitness doelen.

Instructies

•  Vraag jezelf af waarom je wilt afvallen. Is het voor uw gezondheid? Om eindelijk in vorm te krijgen? Of wil je weer passen in je skinny jeans? Dit zijn de redenen waarom je moet concentreren op wanneer je uit een training of bereiken voor een ongezonde voedselkeuze. Noteer uw redenen voor het verliezen van gewicht en je uiteindelijke gewichtsverlies doel.

•  Stel kleine gewichtsverlies doelen samen met uw lange termijn doel. Een reden waarom mensen vallen plotseling van hun gewichtsverlies doel is dat ze zien dat hun lange termijn doel als onbereikbaar. Als je lange termijn doel is tot 50 pond te verliezen. in vijf maanden, maken kleinere korte termijn doelen in tussen. Doel 2 tot 3 £. een week. Kleine successen zijn geweldig motivators.

•  Probeer niet om jezelf meer dan één keer per week te wegen. Waterberging, tijd van de maand en wat je gegeten een uur geleden kunnen de nummers op de schaal te veranderen. Houd een logboek bij van deze wekelijkse cijfers en na een maand of twee zul je zien hoe ver je bent gekomen. Bewaar deze log op een prominente plaats, samen met uw gewichtsverlies doelen.

•  Maak de tijd voor fitness. Een van de meest populaire excuses voor het stoppen van een programma van het gewichtsverlies is de tijd. Het heeft niet veel tijd om de gezondheid en gewichtsverlies voordelen krijgen van lichaamsbeweging te nemen. Maak afspraken met jezelf voor dagelijkse oefening. Dertig minuten per dag is alles wat nodig is om resultaten te krijgen. Wakker worden een half uur eerder of doe een oefening routine tijdens het kijken naar het avondnieuws. De tijd is daar, dus noteer dat half uur fitness afspraak op uw dagelijkse to-do lijst.

•  Gebruik visuele motivators. Zet een foto van hoe je eruit zal zien nadat je verliest het gewicht, of hoe je het gebruikt om te kijken voordat je gewicht opgedaan. Zelfs iets eenvoudigs als opknoping een spijkerbroek die u wilt passen in aan de buitenkant van je kast zal motiveren en je herinneren aan je doelen.

•  Stop het vergelijken van uw gewichtsverlies resultaten met een andere persoon. Lezen over een ander persona € ™ s succes van het gewichtsverlies kan motiverend zijn. Maar als je jezelf in elkaar geslagen voor het niet krijgen dezelfde resultaten in dezelfde hoeveelheid tijd, wordt het schadelijk is en leidt tot een terugval in dieet en fitness. Wees positief en trots op wat je hebt bereikt.

•  Motiveer jezelf door jezelf te belonen. Geef jezelf een prijs voor het bereiken van de kleine en grote doelen. Koop jezelf een nieuwe jurk of broek als u voldoet aan het doel van het verliezen van een grootte. Trakteer uzelf op een film als u aan dat wekelijks gewichtsverlies doel. Elke fitness doel bereikt moet worden gevierd.

•  Doe een gewichtsverlies steungroep. Praten met andere mensen die zich op hetzelfde gewichtsverlies reis als je kunt helpen je het gevoel dat youâ € ™ re niet alleen. U kunt deelnemen aan een gewichtsverlies groep in uw omgeving of gebruik een van de vele gewichtsverlies steungroepen online te helpen houden u gemotiveerd om gewicht te verliezen.

Hints

  • Oefeningen zal een gewoonte worden als je ze regelmatig te doen voor een maand of meer.
  • Controleer altijd met uw arts voordat u begint met een gewichtsverlies routine.