AA Recovery Gifts

AA Recovery Gifts

Anonieme Alcoholisten (AA) is een organisatie die ondersteuning biedt voor mensen die verslaafd zijn aan alcohol en begeleidt hen door het herstelproces. Het punt van het geven van een geschenk aan een herstellende alcoholist is niet noodzakelijk om hem te feliciteren op een job well done, maar om te laten zien dat u de zorg en ondersteuning van zijn beslissing. Wat je ook beslist, zorg ervoor dat de gave heeft geen tie-ins aan alcohol of scenario's waar alcohol aanwezig zou zijn. Bijvoorbeeld, terwijl een cadeaubon voor een restaurant lijkt misschien onschuldig, het creëert een verleiding om te drinken.

Tee-shirt

Als de persoon die u de aankoop van de gift voor een goed gevoel voor humor, overwegen om haar een T-shirt met een komische, recovery-gerelateerde slogan. Gemeenschappelijke opties omvatten, "mijn sponsor kan verslaan up van uw sponsor," "de aap is van mijn rug, maar het circus is nog steeds in de stad" en de meer aangrijpende "schoon en sober, niet dood ', die vaak gepaard gaat met een beeld van een schedel. Een andere optie is om een ​​t-shirt dat de officiële symbool AA's, dat is een cirkel met daarin een driehoek geeft geven. Zoals Cybriety.org merkt, de cirkel staat voor de wereldwijde AA gemeenschap terwijl de drie punten van de driehoek vertegenwoordigen dienst, eenheid en herstel.

Sieraden en Keepsakes

Fabrikanten nemen de AA herstel symbool in een verscheidenheid van geschenken. Als het gaat om sieraden, kunt u het optuigen van zilveren en gouden ringen, ketting hangers, oorbellen en armbanden. Andere populaire-AA-gerelateerde cadeau-artikelen zijn koper, brons, zilver en goud herstel munten of penningen. De munten, behalve de AA symbool, hebben vaak bemoedigende slogans zoals "ontdekken goedheid binnen," "één dag tegelijkertijd," "vernieuwing en groei" en "het kennen is het begin van wijsheid."

Tijdschrift

Volgens Help Guide, AA counselors vaak aanmoedigen herstellende alcoholisten om een ​​drankje tijdschrift, dat is een lijst van de drankjes hebben ze elke dag te houden. Deze tijdschriften staan ​​ook mensen in terugwinning van de emoties die ze voelen bij het ervaren van terugtrekking of een verleiding om te drinken te uiten. Als een cadeau voor iemand in AA, een tijdschrift is een functionele en doordachte optie. Misschien wilt u een persoonlijke boodschap aan de binnenkant van de cover die uitdrukt hoe je je voelt over de persoon en zijn inzet voor het herstel omvatten.

Immateriële activa

Evenementen en activiteiten zijn ook geschikt cadeaus voor herstellende alcoholisten, mits ze creëren geen verleiding om te drinken. Mogelijke opties zijn onder andere wandel- en fietstochten, sporten zoals basketbal of tennis en naar de film gaan.