A Home Wrap Oplossing voor Plantaire Fasciitis

A Home Wrap Oplossing voor Plantaire Fasciitis

Plantaire fasciitis is een van de meest voorkomende oorzaken van pijn in de hiel. Als u lijdt aan deze aandoening is het meest waarschijnlijk uw fascia plantaris, de dikke weefsel dat aan de onderkant van je voet loopt, wordt ontstoken. Het voelt net als een stekende pijn in je voet. Deze aandoening kan veel ongemak veroorzaken. Er zijn een aantal huismiddeltjes die je kunt proberen thuis, maar u kan nodig zijn om medische interventie te zoeken.

Ice

Om wat verlichten van de pijn veroorzaakt door plantaire fasciitis, probeer omhulsel wat ijs in een doek. Solliciteer dit pakket aan op het gebied van pijn.

U kunt ook een bevroren fles water te gebruiken voor het masseren van het gebied. Rol de boog van je voet heen en weer op de fles. Doe dit voor ongeveer 20 minuten twee keer per dag.

Apple Cider Vinegar

Maak een paper cut-out in de vorm van je hiel. Laten weken in appelazijn. Doe de uitsparing in je schoen en draag het elke dag met je schoenen. U voelt verlichting van de pijn in ongeveer drie dagen.

Koolbladeren of Lijnzaad

Wikkel koolbladeren in het deel van de hiel die pijn heeft. Met een ace bandage om je voet te wikkelen en houden de kool op zijn plaats. Houd uw voet gewikkeld in koolbladeren voor enkele uren.

Dompel een kaasdoek in lijnolie. Wikkel de hiel en laat het gedurende twee tot drie uur.

Weken de voet

Probeer weken uw voet in borax of chloorwater. Week je hiel gedurende 30 minuten drie keer per dag.