A Food plan om te volgen voor gezond eten

A Food plan om te volgen voor gezond eten

Als het gaat om het eten van rechts, zijn er een veelheid van krachten uitgelijnd tegen je. Deze omvatten marketing campagnes, peer pressure en valse reclame. De bottom line van bedrijven strijden voor uw geld moet niet in de weg staan. Om een ​​echt gezonde voeding, moet je de veerkracht en de know-how hebben om deze culturele krachten te weerstaan. Doe wat het beste is voor je dieet.

Micro-maaltijden

Het eten van vijf kleinere maaltijden per dag - in plaats van drie grotere - verspreidt de dagelijkse inname van calorieën uit. Dit helpt het lichaam te verbranden energie, in plaats van vet opslaan.

Vet, zout en suiker

De traditionele westerse dieet is overbelast met deze items. Limit verzadigde vetten, natrium en suiker zoveel mogelijk. Knip transvet geheel.

Bewerkte voedingsmiddelen

Vermijd overdreven bewerkte voedingsmiddelen. Het is moeilijk om te doen in een geïndustrialiseerde samenleving, maar de minder bewerkt een voedingsmiddel is, hoe meer je lichaam wordt voorbereid om het te behandelen.

Natuurlijke voeding

Als je niet kan uitspreken - of het was geen voedsel twee eeuwen geleden - het is niet zo goed voor je. Natuurlijke voedingsmiddelen zijn best: fruit, groenten en volle granen.

Het ingrediënt-test

Bij het vergelijken van voedingsmiddelen, kijk naar de lijst van ingrediënten voor een ieder. Hoe korter en natuurlijker de lijst, des te beter voor u het product.

Snacks

Voor gezonde tussendoortjes, overweeg pompoenpitten, rauwe amandelen, gedroogde vruchten, non-transvet chips en salsa. Controleer altijd de toegevoegde suiker en natrium gehalte van snacks.

Kleur

Er is een simpele regel voor natuurlijke plantaardige producten: hoe donkerder de kleur, hoe beter het is voor jou. Donkerder groenten en fruit bevatten meer antioxidanten dan lichtere.