12 Tekenen van autisme

12 Tekenen van autisme

Enkele aandoeningen bij kinderen vormen een grotere uitdaging dan autisme, die wordt gekenmerkt door een verminderde sociale functie en communicatie, evenals een neiging tot herhalende beperkend gedrag. Als een van de snelst groeiende ontwikkelingsstoornissen Amerika's, autisme toont ook vele onderscheidende tekens die de kans op een definitieve diagnose te bieden - waarvan velen zal worden opgemerkt tijdens een kind de eerste twee jaar van het leven. Deze omvatten 12 tekens aan de ouders, kinderartsen en andere professionals te helpen bepalen waar een kind kan passen in het autistisch spectrum.

De grondbeginselen van Autisme En Het Spectrum

Een rapport van de Centers for Disease Control and Prevention in 2007 schudde lang bestaande veronderstellingen over de prevalentie van autisme. Verslag van het centrum bleek dat 1 op de 150 mensen worstelen met autisme of een aanverwante stoornis, met jongens vier keer zoveel kans te worden gediagnosticeerd. Vorige schattingen uitgegaan van een verhouding van 1 op 186 mensen. Autisme komt ook op een spectrum met ernstige autisme gepaard met ingrijpende retardatie of andere leerproblemen, mensen met het syndroom van Asperger, die gezien worden als hoger-functioneren. Hoogfunctionerend autisme een diagnose vaak gegeven aan mensen met een mid-range autisme, als goed. Degenen die laten zien wat autistische kenmerken, maar niet alle, worden beschouwd als Pervasive Development Disorder Niet Anderszins Omschreven hebben.

Wat u zult zien in de persoon met autisme

Een verstoorde blik is een van de meest voorkomende symptomen bij autisten, die voorkomen op zoek iemand in het oog. De meeste Asperger Syndroom volwassenen zal ook uitdrukking aan de idee dat oog in oog contact is uiterst ongemakkelijk voor hen. Vlak of abnormale gezichtsuitdrukkingen zijn een tweede belangrijk symptoom, zelfs als er veel emoties in gebeuren, en kan gepaard gaan met een afgeplatte effect, zoals een monotone stem. Slechte motorische coördinatie is ook duidelijk. Dit kan gezien worden als een kind begint later lopen dan hij zou moeten, of tekenen van onhandigheid van een slechte hand-oog coördinatie.

Het gevoelsleven

Autisme brengt ernstige risico van over-stimulatie. Eenmaal gescheiden van een geliefd object of routine, veel kinderen zullen gaan in een driftbui, en vertonen ernstige moeite met zelfbeheersing. Deze "kernsmelting" is eigenlijk een neurologische reactie op over-stimulus, of angst, schrik en woede dat ze op een andere manier niet kan uiten. Dit varieert van driftbui van een normaal kind, die een pleidooi voor aandacht kan zijn, of om hun eigen weg te krijgen. De vijfde belangrijk symptoom, "stimming," is een even opvallende eigenschap - bestaande uit kalmerende fysieke oefeningen, zoals het klappen de armen, schommelen, springen op en neer, of het aanraken van dingen over en voorbij.

Vertraagde Speech In Serious Autisme

Vertraagde spraak is een ander klassiek symptoom van autisme. Dit kan variëren van ernstig autistische mensen die kunnen alleen begrijpen de meest rudimentaire toespraak, naar de persoon met het Syndroom van Asperger, die voldoende hoog-functionerende om een ​​lezing te doen. Andere tijden, de persoon met autisme moet logopedie en hulp in communicatieve vaardigheden. Spraak kunnen anders worden gebruikt, als goed. Effecten kunnen variëren van echolalie - of herhaling van gesproken woorden - om het gebruik van de pedante spraak, of overdreven geformaliseerde taal.

Proberen te passen in en bij gebreke

Autistische mensen communiceren niet zoals de meeste mensen doen. Dit leidt tot een gebrek aan normale conversatie reciprociteit. Voor de zware einde van het spectrum, sociale interactie een puzzel die moeilijk te ontgrendelen. Uit het hoofd leren is het antwoord voor hoger functionerende autisten, die nooit lijkt logisch om neurotypicals, of mensen zonder autisme die niet op het spectrum. Sociale interactie is niet vanzelfsprekend, en is zelden spontaan - met uitzondering van de mensen aan wie de autistische persoon voelt zich dicht. Gezicht en geest blindheid - een onvermogen, respectievelijk, om te onthouden gezichten, en begrijpen wat andere mensen denken - compliceren zaken, als goed. Lichaamstaal is een totaal mysterie dat er geen aanknopingspunten biedt, ook niet.

Making Sense Uit Een gecompliceerde wereld

Autistische mensen kunnen overgevoelig zijn voor hun omgeving, en het licht, geluiden en geuren zal hen overweldigen - zoals fel zonlicht, of luide muziek, bijvoorbeeld - omdat hun hersenen minder van een filter voor het afstemmen van ongewenste prikkels. Dit is de reden waarom het autistische kind houdt vast aan routines als lijm, en veracht verandering. Dit maakt de activiteiten die hen te kalmeren, of richten hun aandacht, des te belangrijker - zoals een kind met het syndroom van Asperger het lezen en het onthouden van woordenboeken en encyclopedieën. Hoger functionerende autisten zullen obsessieve belangen, zoals het leren busroutes en nummers te ontwikkelen, terwijl autistische "geleerden" ongemeen intense kunst, wiskunde en muzikale talenten zal tonen. Hoewel niet in ieder autistisch kind, kan dit boven het gemiddelde vermogen om te focussen hen te helpen die talenten te ontwikkelen.