10 voedingsmiddelen die je cholesterol te verlagen

Er zijn veel voedingsmiddelen die kunnen helpen mensen met een hoog cholesterol om hun niveau te verlagen en gezonder worden. Een evenwichtige voeding van de verschillende elementen is de sleutel tot het verminderen van je cholesterol. Deze voedingsmiddelen passen het dieet van bijna iedereen, of vegetarisch of niet. Zo eten goede cholesterol is niet moeilijk.

Havermout

Vol van oplosbare vezels, vanmorgen maaltijd vermindert de cholesterol bedragen die iemands darmen te absorberen. Een gezonde dagelijkse dosis vezel 10 g, waardoor lage dichtheid lipoproteïne (LDL of "slechte" cholesterol) en een globale cholesterol.

Fruit

Bosbessen een goede manier om cholesterol regelen door hun hoog gehalte aan pterostilbeen, die een stof van belang voor cholesterol controle. Een appel per dag is echt te houden van de dokter weg omdat het voorkomt dat de verharding van de slagaders en verlaagt je cholesterol. Druiven, andere-cholesterol beheersen van fruit, voorkomt schade door vrije radicalen van LDL-cholesterol. Tenslotte aardbeien helpen om de hoeveelheid lage dichtheid lipoproteïnen in het lichaam die bijdragen aan een hoog cholesterolgehalte snijden.

Noten

Noten zijn geweldig cholesterolverlagende voedingsmiddelen. Amandelen kraam de absorptie van cholesterol in het lichaam. Walnoten ook helpen om cholesterol te verlagen vanwege hun grote aanbod van verschillende meervoudig onverzadigde vetzuren. Hazelnoten verlagen LDL cholesterol als gevolg van hun enkelvoudig onverzadigde vetten. Volgens laurelonhealthfood.com, een studie Penn State gemeld dat eten pistachenoten (en andere noten) aanzienlijk verlaagd LDL cholesterolgehalte in die getest.

Zalm

Zalm en omega-3-vetzuren LDL cholesterol in het lichaam. Twee porties per week aanbevolen.

Avocado's

Avocado's zitten vol met onverzadigde vetten die de niveaus van cholesterol in het lichaam en ook het risico op hart- en vaatziekten verlagen.

Zilvervliesrijst

Oliën aanwezig in bruine rijst te verlagen het cholesterolgehalte in het lichaam en zorgen voor een goede bron van vezels.

Broccoli

Soortgelijke havermout en appels, broccoli vol oplosbare vezels en helpt een hoge cholesterolgehalte in het lichaam te controleren.

Whole Grain

Volkoren voedingsmiddelen zoals bagels, muffins, crackers en wafels verminderen het risico op hart-en vaatziekten, terwijl het helpen om een ​​hoog cholesterolgehalte te verlagen. Vijf gram volkoren per dag wordt aanbevolen voor hoge cholesterol patiënten.

Bonen

Vol van oplosbare vezels (zoals veel van de andere voedingsmiddelen die cholesterol te verlagen), bonen, hetzij geheel gegeten of in spreads, zoals hummus, helpen om cholesterol te verlagen.

Yoghurt

Volgens laurelonhealthfood.com, studies melden dat probiotica zoals Lactobacillus acidophilus gevonden in levende actieve-cultuur yoghurt helpen om cholesterol te verlagen. Yoghurt is ook een low-calorie snack.