10 eenvoudige manieren om de bloeddruk te verlagen

Verlaging van de bloeddruk is essentieel voor mensen gediagnosticeerd met hypertensie, of hoge bloeddruk. Hypertensie onbehandeld kan het hart, de hersenen, de ogen en de nieren beschadigen. Hoge bloeddruk wezen schade bloedvaten. Hypertensie is ook een belangrijke factor in het aantal hartaanvallen, hartfalen en beroertes. Volgens het National Heart Lung and Blood Institute, een op de vier volwassenen in de Verenigde Staten een hoge bloeddruk. Gelukkig zijn er veel veranderingen in de levensstijl die u kunnen helpen de bloeddruk te verlagen.

Gezond eten

Volgens de American Heart Association, de Dietary Approach to Stop Hypertension, die bekend staat als de DASH dieet plan, helpt bij het beheren van de bloeddruk. Het benadrukt fruit, groenten, gevogelte, bonen, zaden, noten, vetvrije zuivelproducten en vis eten ten minste eenmaal per week.

Handhaaf Gezond Gewicht

De Mayo Clinic meldt dat het verliezen van slechts £ 10 kan de bloeddruk aanzienlijk verminderen. Bloeddruk algemeen toe naarmate het gewicht toeneemt. Veel te grote gewicht rond de taille verhoogt het risico van hogere bloeddruk.

Oefening

Lichamelijke activiteit is bewezen om de bloeddruk te verlagen. De American Heart Association beveelt ten minste 30 minuten van matige aërobe oefening vijf keer per week. Lopen 30 minuten per dag, vijf dagen per week, zorgt voor het behoud fysieke gezondheid en het vermogen.

Kalium

Integratie van natuurlijke bronnen van kalium in een dagelijks dieet helpt de bloeddruk te verlagen, omdat kalium werkt tegen de effecten van natrium. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid is 4.700 milligram. Voorbeelden van kalium rijke voedingsmiddelen zijn aardappelen, bananen, erwten, rozijnen en meloen.

Verminder Natrium

Het verminderen van natrium in uw dagelijkse voeding verlaagt de bloeddruk. Manieren om natrium te verminderen verwerkte voedingsmiddelen en niet toevoegen van zout om de smaak voedingsmiddelen te vermijden. Als u een waterontharder, zorg ervoor dat het niet toevoegen van zout aan het drinken van water.

Het beperken van alcohol

Alcohol kan helpen bij het verminderen van de bloeddruk als het wordt geconsumeerd in kleine hoeveelheden. Echter, heeft te veel alcohol het tegenovergestelde effect en zal de bloeddruk verhogen. Aanbevolen hoeveelheden overeen met één drankje voor vrouwen en twee drankjes voor mannen per dag, per de Mayo Clinic.

Stoppen met roken

Nicotine in tabaksproducten kan de bloeddruk tot een uur na het roken te verhogen. Meerdere keren roken tijdens de dag kan de bloeddruk te houden verhoogd. Stoppen met roken, om de bloeddruk te verlagen en je moet ook passief roken te vermijden.

Het beperken van Stress

Angst en stress-situaties kan de bloeddruk verhogen. Leren manieren om stress te verminderen kan helpen de bloeddruk te verlagen. Weet je stress triggers en proberen om ze te vermijden. Het maken van de tijd om elke dag te ontspannen zal een lagere bloeddruk te helpen.

Health Care

Toezicht op uw bloeddruk thuis helpt om de bloeddruk onder controle, zo zal regelmatig afspraken en check-ups met uw arts. Medicijnen kunnen ook worden voorgeschreven door uw arts om de bloeddruk te verlagen.

Huisdieren

Onderzoek uitgevoerd door de Universiteit van New York in Buffalo vinden dat honden en katten kunnen helpen de bloeddruk te verlagen. Huisdieren zijn bekend om een ​​kalmerend effect op hun eigenaars te hebben.