10 Beste Dieet Voeding Foods

10 Beste Dieet Voeding Foods

Ongeveer 25 procent van de mannen en 45 procent van de vrouwen in Amerika zijn bewust proberen om hun gewicht te verminderen. Maar 95 procent van de lijners zal het gewicht dat ze binnen een periode van vijf jaar hebben verloren, of minder terug te krijgen. Veel deskundigen zijn bang dat dat fad diëten, eetbuien en yo-yoing worden steeds de hoekstenen van Amerika's obsessie met gewicht te beheersen. Overweeg dan te proberen deze 10 dieet voeding voedingsmiddelen de volgende keer dat u wilt een paar centimeter te verliezen en bewaar deze uit te schakelen.

Eiwitten

Af te weren honger. Draai naar eiwitbronnen leunen in uw hele dag om je buik vol voor minder te houden. Langere stints van verzadiging met de inname van minder calorieën is gelijk aan een krachtige dieet combinatie.

Vereenvoudig uw snack met ingeblikte tonijn in water. Een 3 oz. gedeelte biedt de wekelijkse aanbevolen portie van voorverpakte vis terwijl het brengen aan de partij gezonde dosis B12, omega-3 vetzuren --- geweldig voor het verhogen van uw metabolisme --- en eiwit.

Wees niet bang voor edamame, een verfijnde label voor gekookt, groene sojabonen. Het is een andere grote bron van eiwitten. In ½ kopje consument krijgen 9 g vezels, 11 g eiwit, vitamine C, ijzer en calcium voor een magere 120 calorieën.

Leunen op peulvruchten wanneer het proberen om eiwit niveaus hoog te houden. Voldoen aan uw aanbevolen dagelijkse inname van 1 kopje peulvruchten met gekookte, ongezouten zwarte bonen. Voor 200 calorieën krijg je 15 g eiwit, kalium, zink, vezels en vitamine B1.

Groenten en Fruit

Consumeer 6 porties fruit en groenten per dag voor een evenwichtige voeding. Voor lijners, kan de zoete en zetmeelrijke versies van deze meestal gezonde eetwaren een obstakel zijn.

Geniet van meloen, een lage calorie, weinig vet en weinig fruit suiker die je kunt eten in stevige porties. In een hele medium meloen, slechts 9 van de 188 calorieën afkomstig zijn uit vet. Vitaminen A, B6, C en vezels begeleiden de zoete, sappigheid van deze vrucht.

Krijg meer waar voor uw geld met verse spinazie. Een betaalbare, aardse groen, 1 bosje spinazie, 390 g, bevat meer dan 600 procent van je aanbevolen dagelijkse dosering van vitamine A, meer dan 150 procent van je vitamine C, meer dan 50 procent van uw strijkijzer en meer dan 30 procent van je dagelijkse calcium. Kalium, zink, B2, B6 en E zijn ook verpakt in deze groente. Al deze goed-voor-je vitaminen en mineralen met zich meedragen slechts 78 calorieën.

Beperkt op bijna alle diëten zijn koolhydraten. De zoete aardappel is echter een uitstekend alternatief voor uw traditionele gebakken aardappel en levert veel voordelen toegevoegd aan maaltijd plan een dieter's. 180 calorieën, in tegenstelling tot 278 in een gewone aardappel, ontvangt u overvloedige hoeveelheden kalium, vezels en antioxidanten. Antioxidanten helpen vrije radicalen te elimineren terwijl kalium helpt u bouwen en repareren werkte spieren.

Low Fat Snack

Munching is vaak de boosdoener bij gewichtstoename terugkeert. Houd uw handen en kaken bezig door noshing op een snack die groot in volume, maar klein in aantal calorieën. Vetvrije popcorn is een uitstekende keuze. Hoewel uw typische 94 procent vetvrije zak popped kernels niet schokkend voedingswaarde tout, u alleen opgeven ongeveer 175 calorieën als je over de gehele tas.

Vetarme zuivelproducten

Bouw je botten met magere yoghurt. Verrijkt met vitamine D, de aanbevolen dagelijkse dosering van 6 tot 8 oz. biedt 13 g eiwit, 45 procent van je dagelijkse calcium en kalium voor slechts 150 calorieën. Strooi een beetje naakt muesli voor extra vezels en volheid, maar wees voorzichtig, ¼ van een kopje packs op ongeveer 60 calorieën.

Voldoen aan uw zoete tand met een laag vetgehalte, weinig calorieën, geen suiker toegevoegd ijsjes. 98 procent, vetvrije bevroren lekkernijen, natuurlijk fruit sorbets en suikervrije opties in overvloed in de vriescoupe bij bijna elke supermarkt. Een ½ kopje licht vanille-ijs met geen suiker toegevoegd is 100 calorieën, lang niet genoeg om een ​​dag dieet verpesten.

Fiber

Bolster je stofwisseling en de spijsvertering door te zorgen voor uw systeem voldoende vezels ontvangt. Calorieën uit mueslirepen, noten en granen mag u verbazen. Overweeg add-ons, zoals lijnzaad. Vrijwel smaakloze toen geheel toegevoegd aan salades en smoothies, 1 eetl. packs 3 g vezels, ijzer en vet vechten omega-3 vetzuren voor slechts 50 calorieën.