Øve Homøopatisk Medicin Online

Ifølge New York Times artikel offentliggjort på 10/6/20009, fremtiden for sundhedsvæsenet er online. Men selv som forbrugere forsøger at opsnuse sundhed oplysninger på nettet, som i oktober 2009 kun omkring 266.000 homøopater tilbyde online konsultationer --- og deres praksis tendens til at være placeret uden for USA.

Homøopati og internettet

Homøopatisk medicin har helliget fans. Ved begyndelsen af ​​det 20. århundrede, homøopati trivedes sammen med hjørnet købmænd, eliksirer og naturlægemidler forbindelser. Som tiderne har ændret sig, hvad der engang var en populær form for medicin i USA er blevet meget mindre velkendt. Indtast Internet: Cyberspace er enestående i at gøre verden mindre. Selv de mest obskure praksis kan findes via en søgning på internettet.

Overvejer Øve Homøopati Online

Samuel Hahnemann, grundlæggeren af ​​homøopati, sandsynligvis ville blive chokeret over den praksis homøopati over internettet. En puristiske han anbefalede praksis homøopati skal udføres via bestemte metoder. Men ligesom med de fleste praksis har tilpasning og innovation kommer i spil.

Et af de vigtigste principper for homøopati er fokus på at behandle "hele menneske." Homøopati er en individualiseret system af medicin .--- ordet "homøopati" (homeo + patos) betyder "lignende sygdom." På grund af dette koncept, har mange homøopater været tilbageholdende med at omfavne internettet teknologi og praksis homøopatisk medicin online. At se en patient i person kan give afgørende indsigt i kræsne den korrekte retsmiddel valg. Lugt, for eksempel, er ikke noget, der kan plukkes over internettet.

. Men som én online homøopatiske Internet udbyder stater på hendes hjemmeside, "høring Afstand adskiller sig ikke fra personlig konsultation for så vidt angår metode er bekymret Det er nødvendigt at beskrive med præcision, hvad øjet ikke kan se en fotografi af den person er nyttige;. Det ville give en idé om patientens udseende, hans / hendes udtryk. " Internet-teknologi fortsætter med at forbedre og på grund af denne udvikling, vil flere homøopater stigende drage fordel af disse værktøjer og tilbyde online-tjenester.

Sådan Start - Online Homøopatiske Practice

Først skal en kvalificeret homøopat. Case-tage online vil præsentere unikke udfordringer, som en nybegynder vil være klogt at undgå.

Øve online kræver kyndige brug af internet-teknologi, så lad os gennemgå et par nyttige værktøjer:
En rimelig hurtig internetforbindelse. Internettet er kendt for hastighed. Hvis det tager potentielle kunder minutter at uploade oplysninger om dit websted, kan det betyde mistede kunder. Sørg for, at dine destinationssider åbne op nemt. Undgå store grafiske filer på din hjemmeside.

Overveje at medtage en erklæring om ansvarsfraskrivelse og en klar beskrivelse af din online-tjeneste.

Udvikle et spørgeskema til at støtte i høringsprocessen. Dette vil give mere tid til at rette fokus for konsultere.

Overvej at bruge en online chat service, så kunderne kan følge op med e-mail eller nemt nå den praktiserende læge. Overvej:
Providesupport.com
Skype.com
Craftysyntax.com - tilbyder gratis open source chat-software
Livezilla.com - tilbyder freeware chat-software

Webcams giver mulighed for en visuel forbindelse og er inkluderet i nyere computere. De kan også købes for så lavt som $ 29,99. Hvis du vil have en hurtig start til høring online, overveje at tilmelde dig med en online rådgivningstjeneste såsom Liveperson.com eller Hpathy.com, som tilbyder homøopater en online software platform til at levere online-konsultationer.