Zwavel Zeep voor Seborrheic Dermatitis

Zwavel Zeep voor Seborrheic Dermatitis

Seborrheic dermatitis, ook wel aangeduid als roos of wieg cap bij baby's, is een huidaandoening die maakt de huid lijken te schilferige, schilferige en vettig zijn. Volgens de American Academy of Family Physicians, wordt de hoofdhuid vaakst getroffen. De huid op andere delen van het lichaam kan worden beïnvloed.

Prevalentie

De American Academy of Family Physicians merkt het seborroïsch eczeem komt het meest voor bij pasgeboren baby's jonger dan drie maanden. Volwassenen, vaker mannen, de meeste onderworpen aan de aandoening in de leeftijd van 30 tot 60 jaar.

Overwegingen

De behandeling van seborrheic dermatitis afhankelijk van waar op het lichaam de huid optreedt en leeftijd van de persoon. Specifieke zepen, shampoos, lotions en (sommige alleen op recept) met zwavel worden het meest gebruikt.

Voordelen

Zwavel heeft kiemdodende, fungicide, antiparasitaire effecten en voordelen bij gebruik op de huid. Het ruimt droge, schilferige, jeukende en ontstoken huid en hoofdhuid.

Waarschuwing

Personen moet de behandeling eerst wassen daags aangetaste huid eenmaal, zwavel zeep kunnen drogen tot de huid. De huid en / of de hoofdhuid moet zorgvuldig en grondig te worden gedroogd. Geleidelijk kunnen wassen met zwavel zeep worden verhoogd tot twee of drie keer per dag als nodig of instructies van een arts.

Theorieën

Seborroïsch eczeem lijkt te draaien in gezinnen en wordt verergerd door stress, vermoeidheid, extreme weersomstandigheden, vette huid, alcohol of door onjuiste hygiëne.