Zipfizz Side Effects

Zipfizz Side Effects

Zipfizz is een energiedrank samengesteld uit volledig natuurlijke ingrediënten. Het komt in een verscheidenheid van smaken, elk met 10 calorieën en 25 vitaminen en mineralen in elk drankje. Zipfizz bevat ingrediënten zoals gember, de Amerikaanse ginseng en groene thee. Sommige ingrediënten, hoewel ze natuurlijk zijn, kunnen bijwerkingen veroorzaken.

Ginger Side Effects

In gematigde doses, gember veroorzaakt zelden bijwerkingen. Wanneer genomen in hogere doses is het bekend om brandend maagzuur, een opgeblazen gevoel, gas en misselijkheid veroorzaken, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center. Als u bloedverdunnende medicijnen, zoals warfarine of aspirine, moet u uw consumptie van gember producten te beperken, omdat het de effectiviteit van uw medicatie kan verhogen en het verhogen van uw risico op bloedingen.

Groene Thee Side Effects

Groene thee kan angst, slapeloosheid, verhoogde hartslag en hoge bloeddruk veroorzaken. Groene thee kan interageren met verschillende medicijnen, van de doeltreffendheid van bloedverdunners het vergroten van de bijwerkingen van antibiotica. Voordat consumeren Zipfizz, overleg dan met uw arts over hoe het kan interageren met medicijnen kunt u mogelijk op.

Amerikaanse Ginseng Side Effects

De meest voorkomende bijwerkingen van ginseng zijn hoofdpijn, onderbroken slaap en gastro-intestinale problemen. U kunt deze bijwerkingen bij het consumeren Zipfizz ervaren.

Waarschuwingen en voorzorgsmaatregelen

Zipfizz wordt niet aanbevolen voor kinderen, zwangere vrouwen of mensen die gevoelig zijn voor cafeïne, omdat het kriebels kan veroorzaken. Beperk jezelf tot drie buisjes per dag, en voorkomen dat het drinken in de avond om het risico van slapeloosheid te snijden.