Zijn Drugs De beste manier om de behandeling van ADHD bij kinderen?

Zijn Drugs De beste manier om de behandeling van ADHD bij kinderen?

Beslissen hoe u het beste uw kind helpen wanneer hij een ziekte of stoornis kan moeilijk zijn en dit is vooral het geval wanneer uw kind wordt beïnvloed door Attention Deficit Hyperactivity Disorder, het best bekend als ADHD. Veel kinderen met ADHD geconfronteerd met extreme moeilijkheden manoeuvreren door de dag leven. Voor een ouder, bepalen van de beste behandeling voor deze aandoening is nog moeilijker. Ouders kunnen vinden zichzelf te vragen, zijn drugs de beste manier?

Symptomen van ADHD

Symptomen van ADHD bij kinderen kan moeilijk te herkennen zijn. De meeste kinderen zijn constant bezig met het spelen, praten en in het algemeen "het zijn kinderen." Sommige van de symptomen van ADHD kunnen bestaan ​​uit het zijn snel afgeleid, voortdurend friemelen, het verstoren van de klas, frequent dagdromen, overmatig praten, vaak niet de dingen te voltooien, bewegen, praten of actief zijn als hun klasgenoten zijn rustig, en het verlaten van hun zetel naar andere dingen te doen tijdens klasse.

Er zijn veel kinderen die zijn gewoon verveeld met school, waardoor het moeilijk is om de juiste diagnose ADHD. Als uw kind niet lijkt te moeite met concentreren, ze waarschijnlijk niet hebben ADHD. ADHD is een aandoening die maakt patiënten verliezen concentratie gemakkelijk. Meestal mensen met ADHD verhuizing van de ene taak naar de andere zonder het uitvoeren van taken en is dit niet alleen het geval in de school, maar ook thuis.

Geneesmiddel

Er zijn veel medicijnen die bewezen hebben om kinderen te helpen met ADHD. Voor kinderen boven de leeftijd van 3, zijn Dexedrine, Adderall en Dextrostat vaak voorgeschreven. Voor degenen die meer dan 6, Adderall XR, Vyvanse, Ritalin, Focalin en andere medicijnen worden voorgeschreven. Helaas, zoals bij de meeste medicijnen, zijn bijwerkingen. ADHD medicijnen zijn stimulerende middelen die vaak slapeloosheid, verlies van eetlust, tics en persoonlijkheidsveranderingen veroorzaken.

Voordelen

De voordelen van medicatie voor kinderen met ADHD zijn enorm. Niet alleen zal de medicatie stimuleren de concentratie van uw kind, het zal ook hem te helpen taken uit te voeren, het verbeteren van zijn geheugen, stress en het verminderen van hyperactiviteit.

Alternatieve Behandeling

De oorzaak van ADHD is nog niet bepaald. Hierdoor zijn er andere behandelingen naast medicatie. Veel ouders hebben een verschil in hun kind opgemerkt door simpelweg de voeding van hun kind te veranderen naar eiwitrijke maaltijden bevatten. Anderen merken een verschil met gedragstherapie. Helaas heeft het gedragstherapie geen groot effect zonder het gebruik van ADHD drugs.

De meeste diëten voor ADHD omvatten groenten, fruit en extra eiwit. Een goede eiwitbron is vis. Helaas, deze diëten niet werken met kinderen die een extreem geval van ADHD.

Conclusie

Totdat de oorzaak van ADHD is vastgesteld, is de enige zekere manier om uw kind te helpen is door het gebruik van de door artsen voorgeschreven medicijnen. U kunt met uw arts te spreken over het verlichten van de bijwerkingen van deze pillen, en misschien zelfs te voorkomen. Het kan ook nuttig zijn om uw arts te spreken over de methoden die zal helpen verlichten van de symptomen van ADHD, zodat de dosering van de voorgeschreven medicatie kan worden verlaagd zijn.