Zeoliet Liquid Vs. Poeder

Zeoliet Liquid Vs.  Poeder

Zelolite is een mineraal dat sommige mensen geloven dat het risico op kanker te verminderen bij inname. Het wordt verkocht als een fijngemalen poeder of als vloeibare druppels.

Zeoliet poeder

Zeoliet wordt gevormd door vulkanische activiteit, wanneer de dikke as op de grond en in de lucht vermengt zich met zeezout. Dit vulkanische bodem wordt verzameld en verkocht als zeoliet poeder. Er zijn beweringen dat poedervorm zeoliet is de enige effectieve vorm van zeoliet, maar deze claims worden gemaakt door mensen en bedrijven die commerciële banden met poeder zeoliet.

Liquid Zeoliet

Zeoliet wordt ook verkocht als een vloeistof die kan worden genomen als druppels. Het is een heldere, bijna smaakloos, geurloos vloeibaar. Omdat zeoliet uitdroging kan veroorzaken, is het aanbevolen dat deze druppels met water worden ingenomen. Bedrijven die vloeibare zeoliet bewering dat hen is het meer effectieve vorm, omdat de vloeistof de lichaamscellen efficiënter kunnen doordringen.

Liquid Vs. Poeder

Bij de evaluatie van de vorderingen van vloeibare zeoliet versus zeoliet poeder, bedenk dan dat er geen wetenschappelijk onderzoek is gedaan dat alle gezondheidsclaims voor zeoliet ondersteunt. Geen dierlijke of menselijke klinische proeven zijn uitgevoerd, en de meeste bewijs van ontgiftende zeoliet en kanker voorkomen van eigenschappen is anekdotisch. De vorderingen van een persoon of bedrijf over de superioriteit van vloeibare of poedervormige zeoliet moet worden gezien in het licht van eventuele commerciële banden ofwel zou kunnen hebben met beide producten.