Zal toevoegen van een kom met water om een ​​kamer Help Met droge ogen?

Zal toevoegen van een kom met water om een ​​kamer Help Met droge ogen?

Droge ogen kan een gevolg zijn van interne oorzaken (vergrijzing en medicijnen), externe oorzaken (droge hitte of wind) of een combinatie van beide zijn. Het dragen van contactlenzen kan ook leiden tot uitdroging. Ogen verhelpen, kan vocht worden toegevoegd aan het oog in de vorm van kunsttranen. Vocht kan worden toegevoegd aan het milieu met een luchtbevochtiger. Een kom water in een kamer is niet waarschijnlijk een aanzienlijke hoeveelheid toevoegen van vocht aan de symptomen verbeteren.

Het toevoegen van vocht aan de lucht

Volgens de Minnesota Blue Flame Gas Association, zijn er drie soorten luchtbevochtigers die vocht toe te voegen aan de lucht. Met een verdampende luchtbevochtiger, wordt water verdampt uit van een radiator. Dit is niet een effectieve manier om een ​​kamer te bevochtigen. Een kamer luchtbevochtiger is een draagbaar toestel dat een damp van het water zet in een kamer. Het derde type is een hele huis luchtbevochtiger dat waterdamp verspreidt samen met warmte door het verwarmingssysteem. Een kom water toevoegen aan een kamer meest lijkt op een verdampings systeem. Plaatsen het water nabij een fan of radiator verdamping verbeteren, maar een draagbare of hele huis luchtbevochtiger betere resultaten opleveren met een hogere luchtvochtigheid.

Andere manieren om droge ogen te verlichten

Er zijn andere manieren om droge ogen onafhankelijk van het toevoegen vochtigheid milieu ontlasten. Met behulp van kunsttranen of een smerende oogdruppels zal onmiddellijk verbeteren droogte in de ogen. Specialized oogdruppels zoals Restasis werk tot droog herbeleven door het verhogen van de traanproductie, zodat de tranen smeren de ogen. Traanbuispluggen kan in de traanbuisjes geplaatst worden door een oogarts om tranen te houden van snel leeg. Het dragen van een zonnebril terwijl buiten kunt houden wind en omgevingsfactoren van verdere drogen van de ogen. Het drinken van een voldoende hoeveelheid water kan de ogen gehydrateerd te houden als uitdroging verergert droge ogen.

Luchtbevochtiger Veiligheid

De Verenigde State Environmental Protection Agency raadt volgende alle aanwijzingen van de fabrikant luchtbevochtigers om de groei van bacteriën en schimmels die kunnen worden gekoesterd door stilstaand water te verlagen. Luchtbevochtigers moeten regelmatig worden gereinigd en gedesinfecteerd. Met gedestilleerd water kan helpen om een ​​luchtbevochtiger van het krijgen van minerale opbouw waarmee bacteriën en schimmels om te groeien.