Wired Jaw Diet & Associated Foods

Of je hebt gehad je kaak wired shut als onderdeel van een operatie of als gevolg van een ongeval, is het geen verrassing dat het eten en het krijgen van de juiste dagelijkse voeding moeilijk kan zijn. Op enkele uitzonderingen na, zijn vast voedsel over het algemeen niet van plan om een ​​deel van uw maaltijden, terwijl je kaak is bedraad. Het is absoluut noodzakelijk, dan, om te bepalen wat de beste manier om de vitaminen en mineralen die je nodig hebt van een grotendeels vloeistof-gebaseerd dieet te krijgen.

Fundamentals: Wat u moet Daily

Geregistreerde verpleegkundigen Joan C. McIntyre en Kimiko C. Carey hebben een heel duidelijk dieet voor degenen die gedwongen worden om te veranderen hun dieet vanwege kaak bedrading gelegd. De dagelijkse maaltijd plan omvat twee of meer 8 oz. porties melk, twee of meer porties vlees of eieren (voldoende portie vlees ongeveer 6 oz.), ten minste vier porties van granen, en ten minste vier porties fruit en groenten.

Ze raden ook aan dat je kleinere maaltijden te drinken gedurende de dag in plaats van drie grotere maaltijden per dag; denk zes kleine tot middelgrote vloeistof op basis van maaltijden, gespreid min of meer gelijkmatig over de hele dag. Hierdoor zal de mogelijkheid van misselijkheid, die zich kunnen voordoen bij sommige mensen zo hun lichaam proberen te wennen aan het eten van gepureerd voedsel dat normaal gesproken in vaste vorm zou worden gegeten verminderen.

Hoe naar Liquid maaltijden te bereiden

Off-putting het ook mag klinken, zal je nodig hebt om zich te mengen of verwerken van uw vaste voedingsmiddelen zoals vlees, brood, fruit en groenten. Porties van gekookt vlees kan worden gepureerd met een plantaardige of op basis van vlees bouillon (jus), of als onderdeel van een saus die het vlees normaal zou worden geserveerd met (dwz, spaghetti saus met gehaktballetjes). Groenten en peulvruchten met skins, zoals maïs en zwarte bonen, zal moeten worden gespannen na het pureren, zodat de huid niet liquideren wordt gevangen tussen de tanden die moeilijk zal zijn te bereiken met floss omdat uw kaak is bedraad.

Liquid Meal Ideeën

Artsen bij Hamilton Health Sciences, een samenwerkingsverband van zes ziekenhuizen gevestigd in Ontario, hebben een duidelijk voorbeeld van wat een vloeibaar dieet voor een dag eruit zou zien gepland. Een ontbijt kan bestaan ​​uit 8 oz. van 100 procent vruchtensap, een portie Crème van Tarwe, een portie yoghurt dat zo is vloeibaar gemaakt met magere melk, en een kopje thee of koffie. Lunch kan een gemengd en vloeibaar soep van vlees, gevogelte of vis, gepureerd met gekookte groenten en bouillon. Deze hoofdmaaltijd zou gepaard gaan met een portie magere melk, appelmoes vloeibaar met vruchtensap en koffie of thee.

Voor het diner, spaghetti en gehaktballen (met tomatensaus), kunnen worden gepureerd in een blender of keukenmachine als je hoofdmaaltijd. Een kant van groenten kunnen ook worden gepureerd, hoewel pureren bladgroenten voor een salade moeilijk kan zijn, tenzij de greens worden gepureerd met een groente bouillon of groentesap. Voor een drankje om uw diner te begeleiden, zal een portie fruit sap vermengd met stukjes vers of bevroren fruit helpen om uw groenten en fruit voldoen.

Hebben kleine vloeibaar snacks tussen de maaltijden, zoals proteïne poeder toegevoegd aan magere melk, een yoghurt en fruit smoothie, of een portie groentesap.

Het is ook belangrijk om te onthouden om 48-64 oz drinken. water per dag, meer vezels supplementen zoals zemelen of lijnzaad aan fruit-puree dranken, en krijgen een vorm van oefening elke dag, terwijl op een vloeistof op basis van dieet. Het niet opvolgen van deze richtlijnen kan leiden tot constipatie.