Wheat Germ Meal Vs. Wheat Germ

Wheat Germ Meal Vs.  Wheat Germ

Tarwe bestaat uit een aantal belangrijke onderdelen: de pit, ook wel de "Wheatberry"; het endosperm, die de meerderheid van Wheatberry gewicht bestaat en wordt gebruikt om witte bloem te maken; de zemelen, die is opgenomen in volkoren meel; en de kiem, die slechts ongeveer 2,5 procent van het gewicht Wheatberry.

Wheat Germ

Tarwekiemen is het gedeelte van de Wheatberry dat zal ontkiemen en produceren een tarwe plant. De tarwekiemen bevat ongeveer 10 procent vet, die de houdbaarheid beperkt. Dientengevolge, bij aankoop, velen slaan tarwekiemen in de koelkast.

Wheat Germ Meal

Tarwekiemen maaltijd bevat tarwekiemen evenals enkele zemelen en stukjes van andere delen van de Wheatberry. Like basic tarwekiemen, tarwekiemen maaltijd een betrekkelijk instabiele houdbaarheid en kan ranzig bij onvoldoende opgeslagen, zoals in een koelkast.

Toepassingen

Tarwekiemen wordt vaak toegevoegd aan gebakken producten voor de smaak en voeding doeleinden. Tarwekiemen kunnen ook worden toegevoegd aan hete granen zoals havermout, en is gevonden in een ontvette vorm in crème van tarwe granen. Tarwekiemen maaltijd is een veelgebruikt ingrediënt in visvoer pellets, zoals die gevoerd aan Koi (karper) of goudvis.