Welke supplementen moet ik vermijden als ik een hoge bloeddruk?

Hoge bloeddruk is een ernstige aandoening die kan leiden tot een hartaanval en een beroerte. Sommige natuurlijke supplementen worden verondersteld om een ​​gunstig effect voor mensen die willen om hun bloeddruk te verlagen hebben. Andere supplementen kunnen gevaarlijk zijn indien genomen door een persoon met een hoge bloeddruk. Een slimme strategie voor de behandeling van hoge bloeddruk gaat weten welke supplementen om te voorkomen, en de integratie van de goede supplementen in een verantwoord dieet.

Vermijd Ephedra

Dit supplement is gebruikt sinds de Chinezen voor het eerst ontdekt dat meer dan 5000 jaar geleden. Er werd echter verboden door de Amerikaanse Food and Drug Administration na een aantal high profile incidenten met professionele honkbal spelers, culminerend in de dood van Baltimore Orioles pitching prospect Steve Belcher 2003. Ephedra stimuleert het lichaam centraal zenuwstelsel, en is gekoppeld aan een verhoogde bloeddruk.

Vermijd Licorice

Volgens de National Institutes of Health, kan zoethout in grote doses een hoge bloeddruk veroorzaken. Zoethout bevat glycyrrhizine, waarbij de bijnieren stimuleert. De bijnieren regelen stress in het lichaam en wanneer gestimuleerd produceren adrenaline. Adrenaline vertelt het hart sneller te kloppen, wat leidt tot hoge bloeddruk.

Vermijd Aziatische Ginseng

Ginseng is gerapporteerd bloeddruk bij sommige patiënten verhogen. Ginseng bevat chemische stoffen genaamd ginsenosiden. Sommige ginsenosiden fungeert als stimulantia, terwijl anderen als depressiva. De stimulerende middelen zijn vergelijkbaar effect van cafeïne, en dit is wat kan een verhoging van de bloeddruk veroorzaken. Hoewel het wetenschappelijk bewijs niet overtuigend is, voorzichtigheid suggereert dat als je al een hoge bloeddruk hebt, blijf weg van dit supplement, totdat er voldoende bewijs waaruit blijkt dat het niet uw toestand nog erger zal maken.

Vermijd St. Janskruid

Dit supplement wordt verondersteld om een ​​depressie te behandelen, maar het is ook van verdacht om de bloeddruk te verhogen wanneer het wordt gemengd met andere kruiden-geneesmiddelen, of met monoamine oxidase remmers (MAO-remmers). MAO-remmers zijn krachtige geneesmiddelen op recept gebruikt voor de behandeling van ernstige depressies. Het actieve ingrediënt in St. John's Wort is hypericine, die dopamine stimuleert in het lichaam. Dopamine vertelt het hart sneller te kloppen, wat leidt tot hoge bloeddruk.

Vermijd Guarana

Guarana is een bes gevonden in Venezuela en heeft een hoog cafeïnegehalte. Cafeïne is een stimulerend middel, en leidt tot de productie van adrenaline. Adrenaline zorgt ervoor dat je hart sneller te kloppen.

Vermijd Bitter Orange

Volgens het Nationaal Centrum voor complementaire en alternatieve geneeskunde (onderdeel van de National Institutes of Health), bittere sinaasappel bevat chemicaliën die de bloeddruk kan verhogen. Hart aanvallen zijn gemeld bij overigens gezonde mensen die deze aanvulling hebben genomen.

Conclusies

Een slimme strategie voor mensen met een hoge bloeddruk is om eventuele aanvullingen die het lichaam --- vooral het centrale zenuwstelsel stimuleren voorkomen. Als je bloeddruk, in overleg met een cardioloog voordat u een supplementen. Hij of zij zal je waarschijnlijk aanmoedigen om specifieke supplementen die je conditie kan verbeteren.