Welke kleuren de eetlust te onderdrukken?

Welke kleuren de eetlust te onderdrukken?

Uw gewichtsverlies doelen waarschijnlijk richten op het beperken van calorieën en de training, maar minder belastend trucs kan ook helpen je verliest kilo's. Met behulp van kleur therapie om uw eetlust te onderdrukken en verminderen onbedwingbare trek is een manier om een ​​dieet leuk te maken. Verschillende kleuren invloed op uw eetgewoonten op verschillende manieren. Sommige kleuren stimuleren uw verlangen om te eten, terwijl anderen te onderdrukken. Integratie van kleur in uw culinaire ervaring kan worden gebruikt om u te helpen minder calorieën verbruikt.

Blue Eten

Blauw onderdrukt de eetlust meer dan een andere kleur. Naast bosbessen, die eigenlijk paars, er geen natuurlijke blauwe voedsel. In het verleden, toen mensen struinden voor voedsel, blauw was een waarschuwing van bederf of gevaar. Het ontbreken van een natuurlijk blauw voedsel en het gevaar-signaal meegedeeld beperkt respons onze eetlust aan blauwe voedsel. Kun je naar de kleuren die vaak voorkomen in de natuur, zoals groen, rood, geel en oranje. De afkeer van blauw kan je helpen minder door het onderdrukken van uw wens om veel te eten te eten. Calorierijke voedingsmiddelen zoals roodbruine aardappelen, pasta, zure room, kaas en boter zijn meestal licht of wit. Dit maakt het gemakkelijk om de kleur met een paar druppels blauwe kleurstof te wijzigen. Het verspreiden van blauw-getint boter op je brood ontmoedigt uw wens voor meer dan een paar happen.

Presenteren Uw Voedsel

Als jezelf dwingen om geverfd te eten lijkt onaantrekkelijk, nemen blauw in uw maaltijden op andere manieren. Serveer je eten op een blauwe plaat, die op een blauwe tafellaken met een blauwe servet. Omringende jezelf in de kleur zal uw eetlust onderdrukken en helpen u rustig voelen en gericht op je eten. Blue is een zachte, rustgevende kleuren en het helpt je ontspannen voelen. Zwart, groen en lavendel onderdrukken ook een verlangen om te veel te eten. Hoe meer je kunt concentreren op je eten en neem je tijd eet, hoe minder kans dat u te veel eten.

Kleur je eetruimte

De omgeving waarin je eet speelt een belangrijke rol in uw eetgewoonten. Voedingsdeskundigen raden aan maaltijden in een eettafel worden gegeten, zonder afleiding, zoals de televisie. Dit stelt u in staat om zich te concentreren op je eten en begrijpen uw gevoelens van honger en verzadiging. Het creëren van een rustige omgeving om te eten is een belangrijk onderdeel van gewichtsverlies, en als je van plan bent om kleuren te gebruiken om je eetlust te onderdrukken, ze gebruiken in uw eetruimte. Blauw, licht groen en lavendel een kalmerend effect hebben, terwijl rood en oranje te stimuleren de eetlust. Verfraai uw eetkamer met de rustgevende kleuren om een ​​gemakkelijkere tijd het beheersen van uw voedselinname hebben.

Color Therapy

U kunt de kleuren therapie te gebruiken in uw hele dag om u te helpen omgaan met voedsel onbedwingbare trek en de wens om veel te eten. Vervang de gloeilamp in uw koelkast met een die is blauw-getint, het onderdrukken van uw wens om snack elke keer dat je de deur te openen. Word gemotiveerd om water te drinken door het toevoegen van rode of oranje kleurstof of serveer het in een rood of oranje glazen. Deze kleuren stimuleren uw emoties en eetlust, moedigen u te bereiken voor het water regelmatig. Dit geeft je gehydrateerd en vul je maag, waardoor je van het nuttigen van overtollige calorieën. Kleurentherapie is geen exacte wetenschap, omdat het gaat om menselijke emotie. Experimenteer met verschillende kleuren bestek en glaswerk, evenals verschillende tinten van voedsel, om te zien welke u helpen zich aan uw dieet.