Weight Loss Voeding voor oudere vrouwen

Weight Loss Voeding voor oudere vrouwen

Gewichtsverlies bij oudere vrouwen kan problematisch zijn. Ten eerste, het is gewoon niet zo makkelijk om gewicht te verliezen. En vanuit medisch oogpunt, gewichtsverlies bij oudere vrouwen kunnen ook leiden tot spierverlies; zonder spier, kan een oudere vrouw broos geworden en verliest haar mobiliteit. Het is duidelijk, het is belangrijk dat oudere vrouwen praten met hun zorgverlener over elk plan om gewicht te verliezen om ervoor te zorgen dat ze doen het op een verstandige manier. Voor velen zal een beetje oefening in combinatie met de juiste gewichtsverlies voedsel hen te helpen hun doel te bereiken en behouden van een goede gezondheid.

Reduce Fat

Voedingsdeskundigen en artsen het erover eens dat een dieet met weinig vet is goed voor het verliezen van gewicht en het houden van het af. Kies mager rood vlees: grill een Londense braden in plaats van een entrec├┤te gemarmerd met vet. Geniet van een kipfilet in plaats van een drumstick, en grill of braden in plaats van frituren. Kies vetarme zuivelproducten. Koken met canola olie, zonnebloemolie, pindaolie of (olijfolie is goed, maar rookt bij een relatief lage temperatuur).

Niet zozeer Sugar

Bezuinigen op geraffineerde suiker en zetmeel is een andere goede strategie voor oudere vrouwen die willen wat gewicht te laten vallen. Gebruik kunstmatige zoetstof in thee; oppeppen volkoren ontbijtgranen met vers fruit in plaats van suiker; eet bruine rijst en volkoren brood.

Tal van Calcium

Een aantal studies geven aan dat calcium in de voeding kan helpen bij oudere vrouwen verlagen hun niveau van lichaamsvet en gewicht te verliezen of het weg te houden. Er zijn een aantal van calcium-rijke voedingsmiddelen te kiezen uit: laag-vet zuivelproducten (vetvrije melk, magere yoghurt), vruchtensap met calcium toegevoegd, en groene bladgroenten (chinese kool, broccoli, boerenkool, spinazie) kan gewoon het juiste ding om te helpen met gewichtsverlies.

Gezond snacken

Snacks kan een ramp zijn voor een oudere vrouw die probeert om gewicht te verliezen. Kies de juiste voeding, maar, en je snack kan zelfs goed zijn. Zo kunnen vrouwen die niet een allergie hebben genieten van een handje pinda's of pindakaas op een stengel bleekselderij als goede bronnen van vitaminen en mineralen, maar ook vezels. Iets zoets nodig? Hebben een kleine schotel van suikervrije pudding gemaakt met vetvrije melk voor extra calcium.

Kruid dingen

Verbeter de smaak van voedsel met kruiden en specerijen die smaak toe te voegen zonder toevoeging van zout, suiker of calorie├źn. Afhankelijk van het gerecht, sparren het met uien, mierikswortel of parmezaanse kaas. En kaneel toegevoegd aan voedsel kan een aantal positieve gevolgen hebben: het bevordert een beter geheugen, helpt bij de verlaging van het cholesterolgehalte en helpt de bloedsuikerspiegel en de strijd tegen obesitas.