Wat zijn goede calorierijke voor mensen met kanker?

Goede voeding is belangrijk voor iedereen, maar als je kanker hebt, is het nog belangrijker om goed te eten. Volgens het National Cancer Institute, omdat je lichaam vecht een ziekte, kan adequate voeding voelt u 'zich beter voelt en blijf sterker ". Een voedingsprobleem gebied voor kankerpatiënten is de consumptie van voldoende calorieën. Calorierijke voedingsmiddelen kan helpen compenseren dat probleem.

Nutrition Therapy

Volgens het National Cancer Institute, bestaat voeding therapie voor kankerpatiënten. Sommige doelen van de therapie ondervoeding voorkomen en corrigeren, en het voorkomen van gewichtsverlies als gevolg van spieren, botten en bloedverlies. Voeding therapie helpt ook de tolerantie van harde behandeling en vermindert complicaties van voeding kwesties. Het helpt bij het behoud van kracht en energie, de bescherming van de patiënt tegen infectie, en het algehele onderhoud van de kwaliteit van leven van de patiënt.

Voedingsmiddelen voor Low Appetite

Volgens het National Cancer Institute, voedingsmiddelen die rijk zijn aan calorieën en eiwitten zijn zijn geweldig voor degenen die worstelen om hun calorie-eisen te voldoen. Als een patiënt met kanker, kunnen lage eetlust stammen voor een deel uit de veranderingen in de manier waarop je proeven van voedsel. Kaas en crackers, muffins, pudding, voedingssupplementen, milkshakes, yoghurt, ijs, melkpoeder (als additief voor levensmiddelen), deviled eieren, room, kaas, pindakaas, deviled ham en chocolade zijn alle aanbevolen calorierijke en hoog- eiwitrijk voedsel.

Noten

In het algemeen, high-calorie voedsel zijn geweldig om een ​​goede hoeveelheid calorieën voor de dag, maar het is ook belangrijk om een ​​goede hoeveelheid voedingsstoffen ook. Groenten en fruit zijn rijk aan voedingsstoffen, maar zijn vaak laag in calorieën. Volgens NutritionData.com, noten bevatten veel calorieën en hoog in voedingsstoffen. Macadamia's, pecannoten, pijnboompitten, paranoten, sesam en zonnebloempitten en pinda's hebben allemaal meer dan 600 calorieën in een 100 gram portie.

Zuivelfabriek

Volgens NutritionData.com, zijn er verschillende zuivelproducten die meerdere calorieën. De hoogste calorie zuivelproduct is boter. Boterolie heeft 876 calorieën per 100 gram portie, en regelmatige boter (gezouten of ongezouten) heeft 717 calorieën. Hele eieren, ei mixen, woestijn toppings, en room vervangers hebben ook een hoge hoeveelheid calorieën. Kazen, zoals Parmezaanse kaas, doel, en gruyère hebben tussen de 413 en 466 calorieën per 100 gram portie.

Fast Food

Fast-food restaurants hebben maaltijden met een aanzienlijke hoeveelheid calorieën. Hoewel diëten hoog in fastfood algemeen worden afgeraden voor wie het behoud van een voedzaam dieet, het krijgen van calorieën --- soms ongeacht waar ze vandaan komen --- is belangrijker voor sommige kankerpatiënten. Volgens NutritionData.com, een dubbele cheeseburger van McDonald's heeft 459 calorieën en een grote portie friet heeft 487 calorieën. Burger King's Sausage Egg and Cheese Croissan'wich heeft 493 calorieën en een medium portie van hun patatjes heeft 472 calorieën. (Zie referentie 5)