Wat zijn enkele voorbeelden van Playground Veiligheidsregels voor 4-5 jarigen?

Wat zijn enkele voorbeelden van Playground Veiligheidsregels voor 4-5 jarigen?

Speeltuinen zijn een geweldige plek om uw kind om te spelen en te socialiseren met andere kinderen en ouders. Helaas speeltuinen kunnen ook bepaalde veiligheidsrisico's te presenteren aan zowel u als uw kind, wat leidt tot de behoefte aan een paar regels eenvoudige veiligheidsrichtlijnen om uw gezin te beschermen. Gebruik makend van deze regels en gaan over hen met uw kind en de verzorger van het kind voorafgaand aan het gaan naar de speeltuin kan u helpen om uw gezin veilig te houden.

Observatie

Terwijl in het park, is het gemakkelijk om afgeleid door andere kinderen of hun ouders. Maak een poging om visueel contact met uw kind te onderhouden. Dit stelt u in staat om te weten waar je kind is te allen tijde op de speelplaats en toezicht te houden op wie zij zijn interactie met. Dit helpt u om te voorkomen dat ze uit de buurt van vreemden en schadelijke activiteiten, zoals springen van onveilige hoogtes.

Begeleid uw kind op de apparatuur

Een andere makkelijke veiligheid regel voor ouders of verzorgers op de speelplaats is om hun kind te begeleiden wanneer ze het gebruik van bepaalde onderdelen van de uitrusting, met name degenen die hoog boven de grond zijn of open zijn, zoals klimrekken. Zorg ervoor dat uw kind zich bewust is van de onderdelen van de uitrusting die u wilt ze op te helpen en laat hen weten te komen halen als ze klaar zijn om te spelen in die plaatsen. Die u bij uw kind zal u helpen om uw kind veilig door ervoor te zorgen dat ze niet af van potentieel gevaarlijke apparatuur vallen houden.

Strangers

Leer uw kind over niet praten met vreemden, zelfs als ze op de speelplaats met je mee. Het is mogelijk makkelijker voor een kind om te worden benaderd door een vreemdeling in een overvolle speeltuin dan als ze alleen zijn met u. Zorg ervoor dat uw kind begrijpt dat ze niet moeten praten om of accepteren giften van vreemden. Zelfs als je het handhaven van visueel contact met uw kind ten alle tijden, is het mogelijk dat iemand hen zou kunnen benaderen voordat je er kon krijgen. Laat je kind weten dat het OK is om weg te lopen en vraag om hulp van een vertrouwde volwassene.