Wat zijn enkele Totally Free Diet Plannen voor tieners?

Het is gebruikelijk om diëten en plannen enige kosten verbonden hen vinden. Veel tieners hebben geen geld om te besteden aan diëten, omdat ze niet het produceren van nog een inkomen te hebben. Ouders die op een begroting moet niet meer geld uitgeven om gezondere kinderen. De sleutel tot het vinden van gratis dieet plannen voor kinderen en jongeren is het vinden van dieet plannen die succesvol zijn en tegemoet te komen aan levensstijl van een tiener.

Spark Teens

Overgewicht tieners komen regelmatig voor in onze samenleving, en Spark Tieners begrijpt het probleem. Spark Teens is een spin-off van de originele Spark People gewichtsbeheersing website. Deze website heeft u nuttige informatie voor kinderen en jongeren om te lezen en probeert om gezond gewichtsverlies te bevorderen. Tieners moeten zich aanmelden en een account aanmaken, en het lidmaatschap is gratis. Er is niets om te kopen, maar het eten suggesties gegeven voor consumptie. De website biedt ondersteuningsteams en message boards voor kinderen en jongeren om met elkaar over hun gewicht probleem. De fitness-programma en maaltijd plannen worden verzorgd aan aan de behoeften van de groeiende tieners die nog moeten voeding, maar het verlangen om wat pondjes kwijt.

Weight Loss Central

Probeer de Weight Loss Central, die is ontworpen door de makers van de Wellspring gewichtsverlies programma's. Terwijl Wellspring raadt een specifiek dieet plan, maar biedt wel gratis tools om een ​​succesvolle tiener dieet plan te vormen. Tieners zijn in staat om deze site te gebruiken om recepten te vinden om hun dagelijkse calorie grenzen benadert, alsook het verbeteren van hun gewichtsverlies strategieën. Recepten worden geleverd met instructies en voedingswaarde-informatie om te helpen tieners volgen hun calorie-inname. Blogs en forums zijn niets nieuws voor tieners, zodat de mensen op Wellspring hebben deze functies geïntegreerd in de website om het tiener-vriendelijker te maken. Er zijn speciale gewicht grafieken voor tieners en calculators om de hoeveelheid verbrande calorieën per trainingssessie te peilen. Wellspring biedt wel links naar buiten dieet plannen die een paar dollar kan kosten om deel te nemen, maar het is niet noodzakelijk om deze buiten dieet plan succesvol te zijn van de Weight Loss Central website volgen.

Calorieën tellen

Tijdens een gezondheidscontrole, vraag dan de arts van uw tiener wat wordt aanbevolen voor haar dagelijkse calorie-inname om gewicht te verliezen, zodat uw tiener haar calorie-inname kan tellen. Zodra uw tiener weet hoeveel calorieën ze dagelijks moet consumeren, kan ze haar calorie-inname te tellen door het lezen pakket ingrediënten voor het eten. Ook vertel uw tiener om te verwijzen naar de MyPyramid die aangepaste eten plannen als een onderdeel van het Amerikaanse ministerie van Landbouw heeft.