Wat zijn enkele goede Protein Snacks?

Wat zijn enkele goede Protein Snacks?

Voor topsporters en lage activiteit bank aardappelen gelijk, eiwit is een essentieel onderdeel van een gezond dieet dat vaak genegeerd gaat. Eiwit-zware snacks zijn eenvoudig te maken en kan een gezond alternatief voor de typische high-suiker of high-natrium snacks zijn.

Pindakaas

Pindakaas is een van de beste bronnen van snelle eiwitten, en kan op alles worden gezet van brood tot crackers aan bananen. Voor een extra-gezonde snack, zorg ervoor dat de natuurlijke pindakaas die alleen pinda's bevat en heeft geen toegevoegde zoetstoffen kopen.

Trail Mix

Trail mix bestaande uit granen, fruit, zaden en noten een geweldige bron van eiwit en ook een verscheidenheid aan vitaminen en mineralen. Toch moeten vrij worden gebruikt vanwege het feit dat veel winkel koopt varianten omvatten snoepjes of sterk gezoet.

Beef Jerky

Hoewel typisch beperkt tot de junk food gangpad van de supermarkt, beef jerky eigenlijk een aanzienlijke hoeveelheid proteïne als een snack en vereist geen voorbereiding. Probeer te schokkerig te vinden met een minimale hoeveelheid additieven of zoetstoffen, of probeer het maken van uw eigen voor het beste resultaat.

Yoghurt

Yoghurt is een van de meest populaire eiwitbronnen in de wereld, en het is makkelijk om voorverpakt in kleine bekers voor eenvoudig transport. Hoewel gearomatiseerde yoghurt meestal is zwaar gezoete, kan citroensap of vanille-extract aan gewone yoghurt worden toegevoegd voor een betere smaak in een gezonde eiwitten.

String Cheese

Kaas is een van de beste bronnen van eiwitten beschikbaar en is direct beschikbaar in supermarkten in gemakkelijk te dragen reeks pakketten.

Chocolate Milk

Chocolademelk maakt een lekker hapje en is een uitstekende bron van eiwitten. Het wordt vaak gebruikt als een oplader door op hoog niveau atleten na een wedstrijd of training.