Wat zijn enkele goede opties voor Individuele Health Insurance Plans?

Individuele ziektekostenverzekering wordt gekocht buiten de werkgever aangeboden gezondheid dekking. Dit type van de ziektekostenverzekering kan duurder zijn dan een groep gezondheid van plan zijn, want het maakt alleen gebruik van uw informatie over de gezondheid, en de dekking nodig heeft om een ​​maandelijkse premie te bepalen. De voordelen van een individueel plan zijn onder andere goede opties voor het op maat dekking van de gezondheidszorg en de mogelijkheid om uw plan persoonlijk te beheren, zonder de noodzaak om te gaan door uw werkgever.

Het houden van uw eigen arts

Een gezondheidszorg (HMO) van plan vereist dat u aan artsen te bezoeken in het netwerk van de verzekeringsmaatschappij. Als uw huisarts niet meedoet met het netwerk, worden er geen bezoeken of procedures uitgevoerd door de huisarts behandeld. Dit betekent dat je moet contant te betalen - meestal vooraf. Een preferred provider organisatie of PPO plan kunt u naar de dokter die je wilt zien voor zorg zonder beperkingen in de dekking te kiezen.

Verwachte zorgbehoefte

Particuliere ziektekostenverzekering betreft de vergelijking van de kosten van de dekking ten opzichte van de frequentie van het gebruik van die dekking. Als u verwacht niet te hoeven uw ziektekostenverzekering vaak gebruikt, kunt u overwegen de aanschaf van een katastrofisch ziekte of letsel plan. Dit kan u geld besparen op uw maandelijkse premie, maar je zult ook moeten out-of-pocket te betalen voor een bezoek aan de arts als u een meer alledaagse ziekte te vangen. Een HMO kan meer kosten-effectief ziektekostenverzekering aan te bieden als je ouder bent of heeft u kinderen en vereisen vaker gebruik van uw gezondheidszorg plan.

Groepen Tarieven voor particulieren

Sommige staten, met inbegrip van Colorado, Michigan, Delaware en Mississippi toestaan ​​dat de eigenaar van een klein bedrijf te verkrijgen ziektekostenverzekering als een groep van één. Dit kan u toestaan ​​om individuele ziektekostenverzekering tegen een gereduceerd tarief groep aan te schaffen. U kunt ook in aanmerking komen voor een groep tarief als u een eigen bedrijf en hebben een andere werknemer of partner. Bijvoorbeeld, als uw echtgenoot doet de boekhouding voor het bedrijf, dat telt als een groep voor de ziektekostenverzekering. Een volledige lijst van staten met een gegarandeerde kleine business group tariefplannen kan worden verkregen door het bezoeken van de feiten website staat Health.

Dekkingen en Procedures

Voorschrijven van geneesmiddelen dekking is de meest gebruikte functie van de plannen voor de gezondheidszorg in het hele land, volgens Insure.com. Het hebben van deze dekking op uw individuele ziektekostenverzekering plan kan bespaart u honderden euro's, als je een chronische ziekte of contract en ziekte die krachtige medicatie. Kijk over uw verzekering plan om bepaalde ziekenhuis procedures te maken, zoals X-stralen worden gedekt. Het niet hebben van deze procedures gedekt door uw plan kan kosten u duizenden dollars.