Wat zijn enkele goede gewichtsverlies pillen?

Volgens het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services, Center for Disease Control and Prevention, "meer dan een derde van de volwassenen, of meer dan 72 miljoen mensen, zwaarlijvig waren in 2.005--2.006." Niet verrassend, de Amerikanen, die hebben een voorliefde voor vette fastfood, ook eisen snelle oplossingen voor het verlies in de vorm van dieet pillen gewicht.

Achtergrond

Overal waar we kijken worden we overspoeld door dieetpil advertenties. Billboards, internet, late-night televisie infomercials - alle van hen de belofte om het nieuwste en het beste product te zijn. En het lijkt erop dat elke belofte is genoeg voor degenen die lijden aan overgewicht, degenen die moe van het gevoel niet op zijn plaats, moe en onaantrekkelijk. Proberen te onderscheiden welke dieetpillen kunnen werken en die hebben geen gewichtsvermindering waardevol dan ook is een moeilijke taak.

Op de Mayo Clinic website verschillende over-the-counter dieet pillen en supplementen onderzocht, en de meeste zijn gelabeld als "relatief veilig, maar waarschijnlijk gewichtsverlies veroorzaken." Slechts één verbinding, land kaasjeskruid, werd genoemd als effectief als een eetlustremmer, maar toch kwam het met een onveilige waarschuwing omdat het de verboden stof ephedra bevat.

Alli

Orlistat, ook bekend als tetrahydrolipstatine, een voorgeschreven medicijn ontworpen behandeling van obesitas door het niet mogelijk vetten te worden opgenomen in het systeem. Het is goedgekeurd door de Food and Drug Administration (FDA), en is bewezen te zijn "matig" effectief. In 2007 keurde de FDA een gemodificeerde, nonprescription versie van Orlistat genaamd Alli, en werd de eerste regering gesanctioneerde over-the-counter dieet pil. Hoewel aangeprezen door zijn maker als de perfecte dieet pil, het komt niet zonder potentieel ernstige bijwerkingen, waaronder gastro-intestinale problemen, dunne ontlasting en dringende stoelgang.

Over-the-Counter Pillen

Merknamen zoals Liporexall, Phenphedrine, Lipovox Hardcore Detox, LipoFuze en Nuphedragen zijn allemaal voedingssupplementen waarvan de fabrikanten beweren dat ze de beste keuze voor snel gewichtsverlies door onderdrukking van de eetlust of stofwisseling stimuleren zijn. Hoewel de FDA deze producten niet heeft verboden, is het hen niet te reguleren en de kwaliteit en zuiverheid is altijd een punt van zorg.

Emotionele Afhankelijkheid

Dieet pillen kan riskant zijn als gevolg van fysieke bijwerkingen, maar emotionele afhankelijkheid wordt niet vaak genoemd. Bij het overwegen van dat een persoon die heeft geworsteld jarenlang proberen af ​​te slanken, kan zelfs een lichte daling van het gewicht een aanzienlijke psychische impact hebben. Een eerste succes kan een persoon geloven dat het was puur te wijten aan het dieet pil, terwijl het in werkelijkheid andere factoren die verantwoordelijk kunnen zijn geweest.

Oefening

Er is geen discussie dat als je verbrandt meer calorieën dan u nemen, zul je gewicht verliezen. Professionele atleten, fanatieke lopers en lichaamsbeweging voorstanders alle getuigen van dit feit. In plaats van het risico te nemen, en aanzienlijke kosten van het gebruik van dieetpillen, een goede oefening is de beste methode om af te vallen. Gewoon een stevige wandeling van drie dagen per week gedurende ten minste dertig minuten en het eten van een goed uitgebalanceerd dieet, zal waarschijnlijk het bevorderen van gewichtsverlies in een veiligere en snellere manier dan met een dieet pil kan bieden.